| D-vitamin pr. 100 g |  | 
| Levertran (Sej) | 500 μg | 
| Torsk, levertran | 250 μg | 
| Torsk, lever, rå | 100 μg | 
| Torsk, lever, røget | 100 μg | 
| Torsk, lever, konserves | 100 μg | 
| Ål, rå | 30 μg | 
| Laks, gravad | 30 μg | 
| Laks, rå | 30 μg | 
| Torsk, rogn, røget | 27.2 μg | 
| Ørred, dam-, sø-, rå | 18.7 μg | 
| Hellefisk, rå | 15 μg | 
| Ansjos, marineret, konserves | 14 μg | 
| Brisling (ansjovis), marineret, konserves | 14 μg | 
| Laks, konserves | 13 μg | 
| Laks, saltet | 13 μg | 
| Ørred, regnbue-, rå | 13 μg | 
| Sild, marineret, kryddersild | 13 μg | 
| Torsk, rogn, rå | 12.1 μg | 
| Brisling (sardin), i olie, konserves | 12 μg | 
| Sardin, i olie, konserves | 12 μg | 
| Brisling (sardin), i tomat, konserves | 12 μg | 
| Sardin, i tomat, konserves | 12 μg | 
| Torsk, rogn, konserves | 11 μg | 
| Sild, rå | 10.7 μg | 
| Spegesild | 10.7 μg | 
| Sild, marineret, i madeirasauce | 10.7 μg | 
| Sild, marineret | 10.1 μg | 
| Bækforel, filet, røget | 9 μg | 
| Bækforel, rå | 9 μg | 
| Helleflynder, rå | 9 μg | 
| Helleflynder, røget | 9 μg | 
| Sild, høstsild, fedsild, rå | 8.3 μg | 
| Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 8.25 μg | 
| Sild, røget | 8.1 μg | 
| Søtunge, rå | 8 μg | 
| Sildepostej | 8 μg | 
| Sild, marineret, i karrysauce | 6.3 μg | 
| Stenbider, røget | 6 μg | 
| Kippers i olie, konserves | 6 μg | 
| Brasen, rå | 5.5 μg | 
| Makrel, rå | 5.45 μg | 
| Makrel, røget | 5.2 μg | 
| Laks, røget, udskåret | 5 μg | 
| Ål, røget | 5 μg | 
| Hellefisk, røget | 5 μg | 
| Hornfisk, rå | 5 μg | 
| Hellefisk, gravad | 5 μg | 
| Æg, blomme, rå | 4 μg | 
| Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost | 4 μg | 
| Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost | 4 μg | 
| Stenbider, rå | 3.9 μg | 
| Kaviar, uægte (stenbiderrogn) | 3.8 μg | 
| Sælkød, råt | 3.5 μg | 
| Rødspætte, rå | 3 μg | 
| Helt, rå | 3 μg | 
| Tun, rå | 2.9 μg | 
| Tun i vand, konserves | 2.9 μg | 
| Tun i tomat, konserves | 2.9 μg | 
| Makrel, filet, naturel, konserves | 2.71 μg | 
| Makrel i tomat, konserves | 2.38 μg | 
| Oksetalg | 2.3 μg | 
| Tun i olie, konserves | 2.1 μg | 
| Ørred, hav-, rå | 2.1 μg | 
| Æg, hele, tørret | 1.8 μg | 
| Æg, hele, rå | 1.75 μg | 
| Kylling, kød og skind, friturestegt | 1.5 μg | 
| Kylling, kød og skind, grillstegt | 1.5 μg | 
| Kylling, vinge, kød og skind, rå | 1.5 μg | 
| Ising, rå | 1.5 μg | 
| Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt | 1.5 μg | 
| Wienerbrød, uspec. | 1.5 μg | 
| Poulard, kød og skind, rå | 1.5 μg | 
| Kylling, bryst, kød og skind, rå | 1.5 μg | 
| Croissant | 1.5 μg | 
| Kylling, lår, kød og skind, rå | 1.5 μg | 
| Tebirkes | 1.5 μg | 
| Svinespæk, rygspæk | 1.43 μg | 
| Havkat, plettet, rå | 1.3 μg | 
| Havkat, rå | 1.3 μg | 
| Sødmælkspulver | 1.2 μg | 
| Tunge, svin, rå | 1.15 μg | 
| Tunge, svin, saltet | 1.15 μg | 
| Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt | 1.1 μg | 
| Svinekød, halssnitte, rå | 1.08 μg | 
| Salami | 1.05 μg | 
| Remoulade, fedtreduceret, uspec. | 1.02 μg | 
| Remoulade, uspec. | 1.02 μg | 
| Nyre, kalv, rå | 1 μg | 
| And, kød og skind, rå | 1 μg | 
| Blodpølse | 1 μg | 
| Hjerte, kalv, råt | 1 μg | 
| Nyre, okse, rå | 1 μg | 
| And, kød, rå | 1 μg | 
| Blæksprutte, rå | 1 μg | 
| Gås, kød og skind, rå | 1 μg | 
| Hjerte, okse, råt | 1 μg | 
| Nyre, svin, rå | 1 μg | 
| Gås, kød, rå | 1 μg | 
| Torsk, filet, røget, med skind | 1 μg | 
| Torsk, filet, rå | 1 μg | 
| Østers, rå | 1 μg | 
| Mayonnaise | 1 μg | 
| Lammebrissel, rå | 1 μg | 
| Svinebryst, kogestykke, helt, saltet | 0.93 μg | 
| Svinebryst, stegestykke med svær, rå | 0.91 μg | 
| Oksekød, uspec., fedt, råt | 0.9 μg | 
| Gedde, rå | 0.9 μg | 
| Oksekød, slag, råt | 0.9 μg | 
| Kogt oksebryst | 0.9 μg | 
| Oksekød, tykbryst, råt | 0.9 μg | 
| Oksekød, tyndbryst, råt | 0.9 μg | 
| Oksekød, tværreb, råt | 0.9 μg | 
| Svinekød, revelsben, rå | 0.86 μg | 
| Svinekød, uspec., fedt, råt | 0.848 μg | 
| Rullepølse, lammekød | 0.842 μg | 
| Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 0.81 μg | 
| Skrubbe, rå | 0.8 μg | 
| Sej, filet, rå | 0.8 μg | 
| Oksekød, entrecote med kappe, rå | 0.8 μg | 
| Aborre, rå | 0.8 μg | 
| Sej, filet, dybfrost | 0.8 μg | 
| Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 0.784 μg | 
| Svinekød, spareribs, rå | 0.77 μg | 
| Pølser, cocktailpølser | 0.77 μg | 
| Svinekød, ribbensteg, rå | 0.76 μg | 
| Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå | 0.76 μg | 
| Smør, saltet | 0.76 μg | 
| Svinebryst, stegestykke, helt, saltet | 0.75 μg | 
| Pølse, cervelatpølse | 0.746 μg | 
| Pølse, hot dog | 0.746 μg | 
| Bacon i tern, rå | 0.74 μg | 
| Wienerpølse, ristet | 0.739 μg | 
| Wienerpølse | 0.739 μg | 
| Svinekød, nakkekam med svær, rå | 0.73 μg | 
| Smør, usaltet | 0.73 μg | 
| Skinke med skank, rå | 0.727 μg | 
| Wienerpølse (bayersk pølse), kogt | 0.718 μg | 
| Sprængt nakke, svinekød | 0.709 μg | 
| Svinebryst, kogestykke med svær, rå | 0.708 μg | 
| Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå | 0.7 μg | 
| Sandart, rå | 0.7 μg | 
| Svinekam med svær, rå | 0.7 μg | 
| Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå | 0.7 μg | 
| Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 0.691 μg | 
| Spegepølse | 0.69 μg | 
| Svinekød, ribsteaks, rå | 0.69 μg | 
| Sylte | 0.681 μg | 
| Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 0.673 μg | 
| Medisterpølse, rå | 0.671 μg | 
| Svinekød, rullesteg af slag, rå | 0.67 μg | 
| Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt | 0.67 μg | 
| Wienerpølse, konserves | 0.664 μg | 
| Svinebryst, slag, rullesteg, råt | 0.654 μg | 
| Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 0.654 μg | 
| Skinke, røget, kogt | 0.628 μg | 
| Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 0.626 μg | 
| Svinekam uden svær, rå | 0.62 μg | 
| Skinke, røget | 0.617 μg | 
| Svinebov med svær, rå | 0.616 μg | 
| Svinekød, nakkekotelet, rå | 0.61 μg | 
| Svinekød, vikingsteaks, rå | 0.61 μg | 
| Svinekød, bovsteaks, rå | 0.61 μg | 
| Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 0.607 μg | 
| Bayonneskinke, udbenet | 0.606 μg | 
| Yderlår, skinkesteg (med svær), rå | 0.606 μg | 
| Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 0.606 μg | 
| Oksekød, tykkam, rå | 0.6 μg | 
| Oksekød, spidsbryst, råt | 0.6 μg | 
| Oksekød, hakket, råt | 0.6 μg | 
| Svinekød , mellemkam med svær, rå | 0.6 μg | 
| Oksekød, uspec., middelfedt, råt | 0.6 μg | 
| Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå | 0.6 μg | 
| Oksekød, tyndbov + mellembov, rå | 0.6 μg | 
| Oksekød, culotte, rå | 0.6 μg | 
| Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå | 0.6 μg | 
| Svinekotelet, fadkotelet, rå | 0.59 μg | 
| Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 0.588 μg | 
| Yderlår, skinkeculotte, ca. 2 mm spæk, rå | 0.587 μg | 
| Medisterpølse, røget | 0.57 μg | 
| Kødpølse | 0.56 μg | 
| Rullepølse | 0.555 μg | 
| Svinekød, bagskank uden svær, rå | 0.551 μg | 
| Bacon i skiver, rå | 0.545 μg | 
| Svinekød, hakket, ca.  6% fedt, råt | 0.54 μg | 
| Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt | 0.532 μg | 
| Svinebov, helt afpudset, rå | 0.524 μg | 
| Skinke, kogt, konserves | 0.524 μg | 
| Hamburgerryg, røget | 0.522 μg | 
| Svinekød, bov i tern, rå | 0.52 μg | 
| Svinekød, kæbeklump, rå | 0.52 μg | 
| Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 0.513 μg | 
| Hjerte, svin, råt | 0.513 μg | 
| Svinekød, skinketern af yderlår, rå | 0.51 μg | 
| Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 0.51 μg | 
| Skinkemignon, rå | 0.51 μg | 
| Skinke, yderlår, helt afpudset, råt | 0.506 μg | 
| Svinemørbrad, afpudset, rå | 0.505 μg | 
| Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 0.504 μg | 
| Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 0.504 μg | 
| Kødpølse, fedtreduceret | 0.503 μg | 
| Reje, kogt | 0.5 μg | 
| Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå | 0.5 μg | 
| Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 0.5 μg | 
| Oksekød, uspec., magert, råt | 0.5 μg | 
| Skærekage, sandkage | 0.5 μg | 
| Knude, rå | 0.5 μg | 
| Oksekød, mellemskært, råt | 0.5 μg | 
| Oksekød, inderlår med kappe, rå | 0.5 μg | 
| Reje, dybfrost | 0.5 μg | 
| Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå | 0.5 μg | 
| Krebs, rå | 0.5 μg | 
| Svinekød, uspec., magert, råt | 0.496 μg | 
| Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 0.486 μg | 
| Svinefilet, helt afpudset, rå | 0.485 μg | 
| Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 0.48 μg | 
| Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 0.48 μg | 
| Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå | 0.48 μg | 
| Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 0.48 μg | 
| Svinekød, mørbrad royal, rå | 0.47 μg | 
| Svinekød, filet royal af svinefilet, rå | 0.47 μg | 
| Svinekød, medaillon af svinefilet, rå | 0.47 μg | 
| Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå | 0.47 μg | 
| Tvebakker | 0.44 μg | 
| Hamburgerryg, kogt | 0.44 μg | 
| Krydder | 0.44 μg | 
| Røget svinefilet | 0.43 μg | 
| Skinke, kogt, skiveskåret | 0.43 μg | 
| Ost, blå- og hvidskimmel, 70+ | 0.411 μg | 
| Lammekød, bryst, råt | 0.4 μg | 
| Lammekød, rygstykke, råt | 0.4 μg | 
| Oksekød, yderlår, råt | 0.4 μg | 
| Oksekød, mørbrad, afpudset, rå | 0.4 μg | 
| Lammekød, kølle, uspec., rå | 0.4 μg | 
| Lammekød, slag, råt | 0.4 μg | 
| Oksekød, skank (osso-buco), rå | 0.4 μg | 
| Oksekød, klump uden kappe, rå | 0.4 μg | 
| Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå | 0.4 μg | 
| Lammekød, uspec., råt | 0.4 μg | 
| Fårekød, bov, rå | 0.4 μg | 
| Lammekød, kølle, med fedt, rå | 0.4 μg | 
| Oksekød, lårtunge, rå | 0.4 μg | 
| Lammekød, bov, rå | 0.4 μg | 
| Oksekød, uspec., helt magert, råt | 0.4 μg | 
| Fårekød, kølle, rå | 0.4 μg | 
| Småkage, uspec. | 0.4 μg | 
| Lammekød, kølle, afpudset, rå | 0.4 μg | 
| Oksekød, inderlår uden kappe, rå | 0.4 μg | 
| Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå | 0.4 μg | 
| Kongeål (pighaj), rå | 0.38 μg | 
| Creme fraiche 38 % | 0.375 μg |