Sandart, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Ferskvandsfisk

Sandart, rå

Stizostedion lucioperca
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total90.3 %
   Fedt, total7.4 %
   Kulhydrat, total2.4 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 65%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi361kJ
Protein, total19.2g
   total-N3.1g
Fedt, total0.7g
   mættede fedtsyrer0.3g
   monoumætt. fedtsyrer0.2g
   polyumætt. fedtsyrer0.2g
Kulhydrat, total0.5g
   kulhydrat, tilgængelig0.5g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.2g
Vand78g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.7μg
E-vitamin1.35aTE
   alfa-tokoferol1.35mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.16mg
B2-vitamin, riboflavin0.25mg
Niacin3.19NE
   niacin2.31mg
   tryptofans bidrag0.883mg
C-vitamin1mg

Mineraler
Natrium, Na57mg
Kalium, K340mg
Calcium, Ca54mg
Magnesium, Mg29mg
Phosphor, P220mg
Jern, Fe0.3mg
Kobber, Cu0.014mg
Zink, Zn0.4mg
Jod, I35μg
Mangan, Mn0.03mg
Chrom, Cr5.4μg
Selen, Se20μg
Nikkel, Ni7μg

Kulhydrater
Lactose0.5g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0.5g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C12:00g
C14:00.01g
C16:00.22g
C18:00.05g
C18:2, n-60g
C18:3, n-30.02g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.28g
Sum monoumættede0.16g
Sum polyumættede0.21g
Sum n-3 fedtsyrer0.02g
Sum n-6 fedtsyrer0g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol61.5mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0931