Makrel, røget - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter

Makrel, røget

Scomber scombrus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total25.8 %
   Fedt, total74.2 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1220kJ
Protein, total18.9g
   total-N3g
Fedt, total24.3g
   mættede fedtsyrer5.4g
   monoumætt. fedtsyrer9.6g
   polyumætt. fedtsyrer6.8g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.9g
Vand55.7g

Vitaminer
A-vitamin53.5RE
   Retinol53.5μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin5.2μg
   D3 cholecalciferol5.2μg
E-vitamin1.6aTE
   alfa-tokoferol1.6mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.14mg
B2-vitamin, riboflavin0.35mg
Niacin13.3NE
   niacin10mg
   tryptofans bidrag3.33mg
B6-vitamin0.5mg
Pantothensyre0.52mg
Biotin7μg
Folat8μg
B12-vitamin9.91μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na384mg
Kalium, K312mg
Calcium, Ca20mg
Magnesium, Mg29mg
Phosphor, P267mg
Jern, Fe1.1mg
Kobber, Cu0.09mg
Zink, Zn0.1mg
Jod, I46.5μg
Chrom, Cr0.684μg
Selen, Se31.9μg
Nikkel, Ni0.423μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:01.91g
C16:02.99g
C18:00.45g
C16:1, n-70.853g
C18:1, n-92.51g
C18:1, n-70.382g
C20:1, n-112.18g
C22:1, n-113.3g
C24:1, n-90.36g
C18:2, n-60.36g
C18:3, n-30.315g
C18:4, n-31.1g
C20:5, n-31.48g
C22:5, n-30.225g
C22:6, n-33.35g
Andre fedtsyrer0.718g

Fedtsyresummer
Sum mættede5.35g
Sum monoumættede9.59g
Sum polyumættede6.83g
Sum n-3 fedtsyrer6.47g
Sum n-6 fedtsyrer0.36g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol80mg

Aminosyrer
Isoleucin940mg
Leucin1400mg
Lysin1700mg
Methionin550mg
Cystin150mg
Phenylalanin760mg
Tyrosin670mg
Threonin820mg
Tryptofan200mg
Valin1100mg
Arginin1100mg
Histidin880mg
Alanin1100mg
Asparaginsyre1800mg
Glutaminsyre2200mg
Glycin880mg
Prolin640mg
Serin760mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0177