Fødevarer, højt indhold: B12-vitamin - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside

Fødevarer, højt indhold: B12-vitamin

Vis fødevarer, lavt indhold

B12-vitamin pr. 100 g 
Lever, okse, rå110 μg
Lever, kalv, rå60 μg
Lever, ande, rå54 μg
Lever, gåse, rå54 μg
Lever, svin, rå40 μg
Nyre, okse, rå31 μg
Gedde, rå24 μg
Lever, høne, rå23 μg
Nyre, kalv, rå23 μg
Torsk, lever, røget22 μg
Lever, kylling, rå21 μg
Kaviar, uægte (stenbiderrogn)17.7 μg
Torsk, rogn, rå17.7 μg
Østers, rå17.2 μg
Nyre, svin, rå17 μg
Torsk, rogn, konserves15 μg
Krabbekløer, konserves13.5 μg
Krabbekløer, rå13.5 μg
Hjerte, kalv, råt12 μg
Brisling (sardin), i olie, konserves11.5 μg
Sardin, i olie, konserves11.5 μg
Leverpølse11 μg
Torsk, lever, konserves10.6 μg
Musling, rå10.2 μg
Musling, konserves10.2 μg
Musling, kogt10.2 μg
Krabbe, kogt10 μg
Hjerte, okse, råt10 μg
Kanin, kød, rå10 μg
Kippers i olie, konserves10 μg
Blæksprutte, rå10 μg
Torsk, lever, rå10 μg
Sild, røget10 μg
Makrel, røget9.91 μg
Leverpostej9.9 μg
Paté, pålæg9.9 μg
Sild, rå9.27 μg
Leverpostej, fedtreduceret8.9 μg
Makrel, rå8.4 μg
Sardin, i tomat, konserves7.8 μg
Brisling (sardin), i tomat, konserves7.8 μg
Makrel, filet, naturel, konserves7.7 μg
Sild, marineret7.35 μg
Hjerte, høne (kylling), råt7.29 μg
Kødextrakt, flydende, Bovril6.7 μg
Hummer, rå6.3 μg
Sild, marineret, kryddersild6.2 μg
Laks, rå6.2 μg
Spegesild6.1 μg
Makrel i tomat, konserves5.98 μg
Ål, røget5.8 μg
Æg, and, rå5.4 μg
Æg, blomme, tørret5.33 μg
Sild, høstsild, fedsild, rå5.2 μg
Æg, gås, rå5.1 μg
Fårekød, bov, rå5 μg
Ørred, hav-, rå5 μg
Laks, røget, udskåret5 μg
Tunge, okse, rå4.9 μg
Tun, rå4.8 μg
Ørred, dam-, sø-, rå4.7 μg
Gaffelbidder4.5 μg
Ål, rå4.4 μg
Skummetmælkspulver4.03 μg
Tunge, kalv, saltet4 μg
Tunge, kalv, rå4 μg
Æg, hele, tørret3.95 μg
Tunge, svin, rå3.7 μg
Tunge, svin, saltet3.7 μg
Ansjos, marineret, konserves3.5 μg
Brisling (ansjovis), marineret, konserves3.5 μg
Æg, blomme, rå3.34 μg
Sødmælkspulver3.25 μg
Lammebrissel, rå3.2 μg
Hestekød, råt3.1 μg
Laks, konserves3.1 μg
Fårekød, kølle, rå3 μg
Ørred, regnbue-, rå3 μg
Skrubbe, rå3 μg
Tun i vand, konserves2.82 μg
Hjerte, svin, råt2.7 μg
Krebs, rå2.7 μg
Hornfisk, rå2.7 μg
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost2.7 μg
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost2.52 μg
Reje, konserves2.5 μg
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå2.38 μg
Vallepulver, tørret2.37 μg
Tun i tomat, konserves2.2 μg
Havkat, plettet, rå2.2 μg
Havkat, rå2.2 μg
Tun i olie, konserves2.2 μg
Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt2.1 μg
Æg, hele, rå2 μg
Kalkun, kød, rå2 μg
Oksekød, hakket, råt1.9 μg
Kongeål (pighaj), rå1.8 μg
Reje, dybfrost1.7 μg
Spegepølse1.7 μg
Roastbeef1.7 μg
Brie, 50+1.65 μg
Brie, 60+1.65 μg
Brie, 45+1.65 μg
Oksekød, spidsbryst, råt1.61 μg
Parmesan, revet1.6 μg
Ost, fast, 40+, alle typer1.6 μg
Danbo, 20+1.6 μg
Grana, 32+1.6 μg
Kalkunkød, hakket, råt1.6 μg
Elbo, 40+1.6 μg
Ost, fast, 20+, alle typer1.6 μg
Parmesan, 32+1.6 μg
Hingino, 32+1.6 μg
Rødspætte, rå1.59 μg
Ost, fast, 30+, alle typer1.52 μg
Danbo, 30+1.52 μg
Maribo, 30+1.52 μg
Mozzarella, 30+1.52 μg
Samsø, 30+1.52 μg
Ising, rå1.5 μg
Chesire, 50+1.5 μg
Æg, hele, pasteuriseret, dybfrost1.5 μg
Emmentaler, 45+1.5 μg
Cheddar, 50+1.5 μg
Gruyere, 45+1.5 μg
Oksekød, uspec., fedt, råt1.4 μg
Oksekød, inderlår uden kappe, rå1.4 μg
Oksekød, culotte, rå1.4 μg
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå1.4 μg
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå1.4 μg
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå1.4 μg
Oksekød, tværreb, råt1.4 μg
Kogt oksebryst1.4 μg
Oksekød, uspec., magert, råt1.4 μg
Oksekød, yderlår, råt1.4 μg
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå1.4 μg
Oksekød, tykkam, rå1.4 μg
Oksekød, slag, råt1.4 μg
Oksekød, uspec., middelfedt, råt1.4 μg
Oksekød, skank (osso-buco), rå1.4 μg
Oksekød, klump uden kappe, rå1.4 μg
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå1.4 μg
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå1.4 μg
Oksekød, mellemskært, råt1.4 μg
Oksekød, tykbryst, råt1.4 μg
Oksekød, uspec., helt magert, råt1.4 μg
Oksekød, inderlår med kappe, rå1.4 μg
Oksekød, lårtunge, rå1.4 μg
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå1.4 μg
Oksekød, entrecote med kappe, rå1.4 μg
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå1.4 μg
Oksekød, tyndbryst, råt1.4 μg
Salt kød1.4 μg
Maribo, 45+1.38 μg
Havarti, 45+1.38 μg
Fontina, 45+1.38 μg
Fontina, 50+1.38 μg
Samsø, 45+1.38 μg
Fynbo, 45+1.38 μg
Svenbo, 45+1.38 μg
Havarti, 30+1.38 μg
Mozzarella, 45+1.38 μg
St. Paulin, 50+1.38 μg
Ost, fast, 45+, alle typer1.38 μg
Danbo, 45+1.38 μg
Esrom, 60+1.38 μg
Mynster, 50+1.38 μg
Havarti, 60+1.38 μg
Esrom, 45+1.38 μg
Kalvekød, helt magert1.3 μg
Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt1.3 μg
Kalvekød, magert, råt1.3 μg
Sej, filet, rå1.3 μg
Æg, langæg, kogt, dybfrost (DANÆG)1.3 μg
Salami1.3 μg
Kalvekød, middelfedt, råt1.3 μg
Kalvekød, fedt, råt1.3 μg
Danablu 60+1.23 μg
Roquefort, 50+1.23 μg
Mycella, 50+1.23 μg
Danablu 50+1.23 μg
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+1.23 μg
Lammekød, uspec., råt1.2 μg
Lammekød, kølle, afpudset, rå1.2 μg
Lammekød, bov, rå1.2 μg
Rullepølse, lammekød1.2 μg
Lammekød, bryst, råt1.2 μg
Lammekød, slag, råt1.2 μg
Lammekød, kølle, uspec., rå1.2 μg
Lammekød, kølle, med fedt, rå1.2 μg
Camembert, 45+1.13 μg
Camembert, 50+1.13 μg
Camembert, 30+1.13 μg
Feta, 40+1.13 μg
Feta, 50+1.13 μg
Torsk, filet, rå1.11 μg
Remoulade, uspec.1.1 μg
Wienerpølse, konserves1.1 μg
Wienerpølse, ristet1.1 μg
Remoulade, fedtreduceret, uspec.1.1 μg
Pølser, cocktailpølser1.1 μg
Wienerpølse1.1 μg
Wienerpølse (bayersk pølse), kogt1.1 μg
Pølse, hot dog1.1 μg
Rygeost, 40+1.04 μg
Rygeost, 5+1.04 μg
Smelteost, 20+1.01 μg
Rødtunge, rå1 μg
Smelteost, 45+1 μg
Mayonnaise1 μg
Hare, rå1 μg
Skinke, røget1 μg
Hellefisk, gravad1 μg
Smelteost, 30+1 μg
Lammekød, rygstykke, råt1 μg
Kalkun, kød og skind, rå1 μg
Sej, filet, dybfrost1 μg
Kødextrakt, terning1 μg
Hellefisk, rå1 μg
Kuller, rå1 μg
Reje, kogt1 μg
Kyllingepølse, pålæg0.99 μg
Helleflynder, rå0.96 μg
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver0.95 μg
Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg0.95 μg
Jomfruhummer, rå0.9 μg
Klipfisk0.85 μg
Fasan, kød, rå0.84 μg
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå0.835 μg
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt0.8 μg
Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt0.8 μg
Søtunge, rå0.8 μg
Pighvarre, rå0.8 μg
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt0.8 μg
Svinekød, nakkekotelet, rå0.8 μg
Fasan, kød og skind, rå0.77 μg
And, brystkød, rå0.76 μg
Medisterpølse, rå0.75 μg
Medisterpølse, røget0.74 μg
Fiskefrikadelle0.7 μg
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt0.7 μg
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå0.7 μg
Skinkeschnitzel, inderlår, rå0.7 μg
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå0.7 μg
Svinekam uden svær, rå0.7 μg
Svinekød, ribsteaks, rå0.7 μg
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå0.7 μg
Svinekød, vikingsteaks, rå0.7 μg
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå0.7 μg
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå0.7 μg