Tunge, okse, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Indmad

Tunge, okse, rå

Bos taurus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total36.6 %
   Fedt, total62.5 %
   Kulhydrat, total0.9 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi741kJ
Protein, total16.2g
   total-N2.6g
Fedt, total12.4g
   mættede fedtsyrer5.2g
   monoumætt. fedtsyrer5.6g
   polyumætt. fedtsyrer0.6g
Kulhydrat, total0.4g
   kulhydrat, tilgængelig0.4g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.8g
Vand70.2g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.083mg
B2-vitamin, riboflavin0.335mg
Niacin6.74NE
   niacin4.24mg
   tryptofans bidrag2.5mg
B6-vitamin0.125mg
Pantothensyre2mg
Biotin2μg
Folat19μg
B12-vitamin4.9μg
C-vitamin2.7mg

Mineraler
Natrium, Na80mg
Kalium, K290mg
Calcium, Ca7mg
Magnesium, Mg18mg
Phosphor, P160mg
Jern, Fe2.5mg
Kobber, Cu0.13mg
Zink, Zn3.4mg
Jod, I2.3μg
Mangan, Mn0.029mg
Chrom, Cr2μg
Selen, Se2μg
Nikkel, Ni0.5μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0.4g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.409g
C16:02.86g
C18:01.84g
C20:00g
C22:00.102g
C24:00g
C14:1, n-50.102g
C16:1, n-70.409g
C18:1, n-95.01g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110.102g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-60.511g
C18:3, n-30.102g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede5.21g
Sum monoumættede5.62g
Sum polyumættede0.613g
Sum n-3 fedtsyrer0.102g
Sum n-6 fedtsyrer0.511g

Cholesterol
Cholesterol87mg

Aminosyrer
Isoleucin670mg
Leucin1300mg
Lysin1500mg
Methionin420mg
Cystin160mg
Phenylalanin670mg
Tyrosin540mg
Threonin750mg
Tryptofan150mg
Valin880mg
Arginin1100mg
Histidin420mg
Alanin700mg
Asparaginsyre1500mg
Glutaminsyre2400mg
Glycin960mg
Prolin960mg
Serin700mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0323