Oksekød, entrecote med kappe, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Oksekød

Oksekød, entrecote med kappe, rå

Bos taurus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total27.7 %
   Fedt, total72.3 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 10%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1098kJ
Protein, total18.2g
   total-N2.9g
Fedt, total21.3g
   mættede fedtsyrer9g
   monoumætt. fedtsyrer10.2g
   polyumætt. fedtsyrer0.9g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1g
Vand59.5g

Vitaminer
A-vitamin25RE
   Retinol25μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.8μg
E-vitamin0.655aTE
   alfa-tokoferol0.655mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.039mg
B2-vitamin, riboflavin0.16mg
Niacin8.8NE
   niacin5.3mg
   tryptofans bidrag3.5mg
B6-vitamin0.4mg
Pantothensyre0.6mg
Biotin0μg
Folat5μg
B12-vitamin1.4μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na54mg
Kalium, K293mg
Calcium, Ca4mg
Magnesium, Mg19mg
Phosphor, P170mg
Jern, Fe1.9mg
Kobber, Cu0.062mg
Zink, Zn3.9mg
Jod, I1.1μg
Mangan, Mn0.011mg
Chrom, Cr4μg
Selen, Se6.5μg
Nikkel, Ni0.7μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:00.641g
C15:00.12g
C16:05.39g
C17:00.24g
C18:02.6g
C14:1, n-50.3g
C16:1, n-71.26g
C18:1, n-98.41g
C20:1, n-110g
C18:2, n-60.4g
C18:3, n-30.26g
C20:4, n-60.2g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede8.99g
Sum monoumættede10.2g
Sum polyumættede0.86g
Sum n-3 fedtsyrer0.26g
Sum n-6 fedtsyrer0.6g
Transfedtsyrer, total0.601g

Cholesterol
Cholesterol70mg

Aminosyrer
Isoleucin870mg
Leucin1400mg
Lysin1500mg
Methionin440mg
Cystin130mg
Phenylalanin700mg
Tyrosin580mg
Threonin760mg
Tryptofan210mg
Valin930mg
Arginin1100mg
Histidin610mg
Alanin1000mg
Asparaginsyre1600mg
Glutaminsyre2600mg
Glycin990mg
Prolin820mg
Serin730mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0430