Fødevarer, højt indhold: B2-vitamin, riboflavin - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside

Fødevarer, højt indhold: B2-vitamin, riboflavin

Vis fødevarer, lavt indhold

B2-vitamin, riboflavin pr. 100 g 
Gærekstrakt, marmite14.3 mg
Kødextrakt, flydende, Bovril7.4 mg
Gær, tørret4 mg
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning3.4 mg
Lever, kylling, rå3.4 mg
Lever, gåse, rå3.2 mg
Lever, okse, rå3 mg
Lever, svin, rå2.95 mg
Æg, hvide, tørret2.53 mg
Lever, høne, rå2.5 mg
Vallepulver, tørret2.21 mg
Lever, kalv, rå2.15 mg
Nyre, okse, rå1.9 mg
Nyre, kalv, rå1.9 mg
Æg, blomme, tørret1.88 mg
Nyre, svin, rå1.65 mg
Æg, hele, tørret1.54 mg
Myseost, 33+1.5 mg
Koriander, blade, tørrede1.5 mg
Sødmælkspulver1.42 mg
Bagegær, presset, rå1.4 mg
Skummetmælkspulver1.36 mg
Kaffe, instant, decaffeinated, pulver1.36 mg
Paté, pålæg1.11 mg
Leverpostej1.02 mg
Leverpostej, fedtreduceret1.01 mg
Hjerte, svin, råt1 mg
Te, blade0.95 mg
Lever, ande, rå0.892 mg
Sælkød, råt0.88 mg
Sojabønner, tørrede0.87 mg
Cornflakes, uspec.0.804 mg
Mandel, rå0.8 mg
Hjerte, okse, råt0.75 mg
Hjerte, høne (kylling), råt0.728 mg
Hjerte, kalv, råt0.67 mg
Kaviar, uægte (stenbiderrogn)0.65 mg
Torsk, lever, rå0.65 mg
Torsk, rogn, rå0.65 mg
Torsk, lever, røget0.65 mg
Cornflakes, frosted0.64 mg
Hvedekim, rå0.61 mg
Lucerne, alfalfa, frø0.58 mg
Torsk, rogn, konserves0.55 mg
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver0.545 mg
Rype, kød, rå0.53 mg
Danablu 50+0.5 mg
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+0.5 mg
Danablu 60+0.5 mg
Chesire, 50+0.5 mg
Emmentaler, 45+0.5 mg
Cheddar, 50+0.5 mg
Mycella, 50+0.5 mg
Gruyere, 45+0.5 mg
Roquefort, 50+0.5 mg
Tomat, tørret0.489 mg
Parmesan, revet0.486 mg
Feta, 50+0.45 mg
Rygeost, 5+0.45 mg
Camembert, 45+0.45 mg
Æg, hele, rå0.45 mg
Camembert, 30+0.45 mg
Rygeost, 40+0.45 mg
Æg, hvide, rå0.45 mg
And, kød, rå0.45 mg
Camembert, 50+0.45 mg
Feta, 40+0.45 mg
Champignon, rå0.44 mg
Fiberbrød0.44 mg
Smelteost, 20+0.436 mg
Tørkage, kransekage0.43 mg
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost0.43 mg
Smelteost, 30+0.43 mg
Smelteost, 45+0.43 mg
Dild, rå0.43 mg
Tunge, svin, rå0.42 mg
Tunge, svin, saltet0.42 mg
Kantarel, rå0.41 mg
Æg, and, rå0.404 mg
Champignon, konserves0.402 mg
Flødechokolade0.4 mg
Æg, blomme, rå0.4 mg
Krabbekløer, konserves0.395 mg
Krabbekløer, rå0.395 mg
Æg, gås, rå0.382 mg
Müsli med tilsat sukker.0.38 mg
Müsli uden tilsat sukker.0.38 mg
Rugbrød, revet, med brunt sukker, uspec.0.38 mg
Gås, kød, rå0.377 mg
Hvedeklid0.36 mg
Fennikel, frø0.353 mg
Makrel, røget0.35 mg
Gås, kød og skind, rå0.35 mg
Marcipan0.35 mg
Makrel, rå0.35 mg
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost0.345 mg
Brie, 45+0.34 mg
Brie, 60+0.34 mg
Kørvel, rå0.34 mg
Torsk, lever, konserves0.34 mg
Brie, 50+0.34 mg
Selleri, blade, rå0.34 mg
Kørvel, hakket, dybfrost0.34 mg
Tunge, okse, rå0.335 mg
Hingino, 32+0.332 mg
Parmesan, 32+0.332 mg
Grana, 32+0.332 mg
Esrom, 45+0.33 mg
Mynster, 50+0.33 mg
Havarti, 60+0.33 mg
Fontina, 45+0.33 mg
Fontina, 50+0.33 mg
Samsø, 45+0.33 mg
Maribo, 45+0.33 mg
Havarti, 45+0.33 mg
Mozzarella, 45+0.33 mg
St. Paulin, 50+0.33 mg
Fynbo, 45+0.33 mg
Svenbo, 45+0.33 mg
Ost, fast, 40+, alle typer0.33 mg
Danbo, 45+0.33 mg
Elbo, 40+0.33 mg
Esrom, 60+0.33 mg
Ost, fast, 45+, alle typer0.33 mg
Samsø, 30+0.325 mg
Danbo, 30+0.325 mg
Ost, fast, 30+, alle typer0.325 mg
Havarti, 30+0.325 mg
Mozzarella, 30+0.325 mg
Maribo, 30+0.325 mg
Ost, fast, 20+, alle typer0.32 mg
Danbo, 20+0.32 mg
Tang, konbu, tørret (kelp)0.32 mg
Svinekød, uspec., magert, råt0.31 mg
Sojamel0.31 mg
And, brystkød, rå0.31 mg
Ål, rå0.31 mg
Lammekød, kølle, med fedt, rå0.31 mg
Ål, røget0.31 mg
Lammekød, kølle, afpudset, rå0.31 mg
Æg, hele, pasteuriseret, dybfrost0.301 mg
Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk0.3 mg
Lammekød, bryst, råt0.3 mg
Rullepølse, lammekød0.3 mg
Lammekød, kølle, uspec., rå0.3 mg
Hyben pulver, tørret0.3 mg
Flødechokolade med nødder0.3 mg
Lammekød, slag, råt0.3 mg
Kartoffelmos, -pulver u/tørmælk0.3 mg
Hytteost, 20+0.3 mg
Kvark, 45+, med vanille0.3 mg
Lammekød, uspec., råt0.3 mg
Persille, rå0.3 mg
Kvark, 5+0.3 mg
Kvark, 45+0.3 mg
Lammekød, bov, rå0.3 mg
Knækbrød, hvede-, granhamstype0.3 mg
Grønkål, rå0.29 mg
Koriander, frø0.29 mg
Hirseflager0.29 mg
Hirse, hele korn0.29 mg
Æg, langæg, kogt, dybfrost (DANÆG)0.286 mg
Æg, hvide, pasteuriseret, dybfrost0.285 mg
Due, kød, rå0.285 mg
Dild, tørret0.284 mg
Risklid0.284 mg
Karry, pulver0.281 mg
Tunge, kalv, rå0.28 mg
Tunge, kalv, saltet0.28 mg
Fårekød, bov, rå0.27 mg
Hestekød, råt0.27 mg
Knækbrød, rug-, groft (Husmans)0.26 mg
Brisling, rå0.26 mg
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt0.26 mg
Sandart, rå0.25 mg
Skinke, kogt, konserves0.25 mg
Frølår, dybfrost0.25 mg
Sesamfrø, hele, tørrede0.247 mg
Hørfrø, rå0.247 mg
Sesamfrø, afskallede0.247 mg
Kødextrakt, terning0.243 mg
Laks, saltet0.24 mg
Peber, sort0.24 mg
Spinat, rå0.24 mg
Solsikkefrø, afskallede, tørrede0.24 mg
Ylette naturel0.238 mg
Svinemørbrad, afpudset, rå0.236 mg
Mungbønner, tørrede, rå0.233 mg
Svinebov, helt afpudset, rå0.23 mg
Knækbrød, rug-, fint0.23 mg
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå0.23 mg
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt0.23 mg
Skinke, røget, kogt0.23 mg
Svinekød, bov i tern, rå0.23 mg
Bayonneskinke, udbenet0.23 mg
Pinjefrø, tørrede0.227 mg
Due, kød og skind, rå0.224 mg
Spinat, hakket, dybfrost0.224 mg
Spegesild0.22 mg
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt0.22 mg
Hvalkød, råt0.22 mg
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå0.22 mg
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå0.22 mg
Fårekød, kølle, rå0.22 mg
Svinekød, nakkekam med svær, rå0.22 mg
Cashewnød, olieristet0.218 mg
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå0.21 mg
Skrubbe, rå0.21 mg
Skinkemignon, rå0.21 mg
And, kød og skind, rå0.21 mg
Ørred, regnbue-, rå0.21 mg
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå0.21 mg
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå0.21 mg
Skinke med skank, rå0.21 mg
Svinekød, skinketern af yderlår, rå0.21 mg
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt0.21 mg
Rødspætte, rå0.21 mg
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå0.21 mg
Skinkeschnitzel, inderlår, rå0.21 mg
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå0.21 mg
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå0.21 mg
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt0.21 mg
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt0.21 mg
Kefir0.203 mg
Cultura, syrnet sødmælk0.203 mg
Tykmælk0.203 mg
Cashewnød, tørristet0.2 mg
Sild, marineret, i madeirasauce0.2 mg
Brissel, kalv, rå0.2 mg
Pølser, cocktailpølser0.2 mg
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå0.2 mg
Wienerpølse (bayersk pølse), kogt0.2 mg
Kaffebønne, ristet, formalet0.2 mg
Karse, frisk0.2 mg
Pølse, hot dog0.2 mg
Wienerpølse, konserves0.2 mg
Musling, rå0.2 mg
Hasselnød, tørret0.2 mg
Purløg, rå0.2 mg
Sild, røget0.2 mg
Sild, høstsild, fedsild, rå0.2 mg
Nøddepasta, Nutella0.2 mg
Kippers i olie, konserves0.2 mg
Linser, tørrede, uspec.0.2 mg
Wienerpølse0.2 mg
Kulmule, rå0.2 mg
Sild, rå0.2 mg
Musling, kogt0.2 mg
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå0.2 mg
Wienerpølse, ristet0.2 mg