Parmesan, revet - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Ost og osteprodukter » Fast løbeost

Parmesan, revet

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total36.1 %
   Fedt, total60 %
   Kulhydrat, total3.8 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1782kJ
Protein, total38.5g
   total-N6g
Fedt, total28.6g
   mættede fedtsyrer18.5g
   monoumætt. fedtsyrer7.7g
   polyumætt. fedtsyrer0.8g
Kulhydrat, total4.1g
   kulhydrat, tilgængelig4.1g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske8g
Vand20.8g

Vitaminer
A-vitamin266RE
   Retinol255μg
   ß-caroten132μg
D-vitamin0.272μg
   D3 cholecalciferol0.272μg
E-vitamin0.765aTE
   alfa-tokoferol0.765mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.029mg
B2-vitamin, riboflavin0.486mg
Niacin8.95NE
   niacin0.114mg
   tryptofans bidrag8.83mg
B6-vitamin0.049mg
Pantothensyre0.325mg
Biotin1.5μg
Folat10μg
B12-vitamin1.6μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na1529mg
Kalium, K125mg
Calcium, Ca1109mg
Magnesium, Mg38mg
Phosphor, P729mg
Jern, Fe0.9mg
Kobber, Cu0.03mg
Zink, Zn3.87mg
Jod, I13.8μg
Mangan, Mn0.059mg
Chrom, Cr0.4μg
Selen, Se14μg
Nikkel, Ni4μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0.1g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00.974g
C6:00.622g
C8:00.405g
C10:00.893g
C12:01.11g
C14:03.16g
C16:08.46g
C18:02.89g
C14:1, n-50.405g
C16:1, n-70.622g
C18:1, n-96.35g
C20:1, n-110.324g
C18:2, n-60.595g
C18:3, n-30.216g

Fedtsyresummer
Sum mættede18.5g
Sum monoumættede7.7g
Sum polyumættede0.811g
Sum n-3 fedtsyrer0.216g
Sum n-6 fedtsyrer0.595g
Transfedtsyrer, total1.3g

Cholesterol
Cholesterol99mg

Aminosyrer
Isoleucin2100mg
Leucin3600mg
Lysin3100mg
Methionin1100mg
Cystin140mg
Phenylalanin2000mg
Tyrosin2100mg
Threonin1300mg
Tryptofan530mg
Valin2600mg
Arginin1200mg
Histidin1100mg
Alanin1200mg
Asparaginsyre2700mg
Glutaminsyre7500mg
Glycin780mg
Prolin4000mg
Serin2200mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0365