Bagegær, presset, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Krydderier og andre hjælpestoffer » Gær og gærprodukter

Bagegær, presset, rå

Saccharomyces cerevisiae
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total27.3 %
   Fedt, total13.8 %
   Kulhydrat, total58.9 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi465kJ
Protein, total8.4g
   total-N1.3g
Fedt, total1.9g
   mættede fedtsyrer0.3g
   monoumætt. fedtsyrer1.2g
   polyumætt. fedtsyrer0g
Kulhydrat, total18.1g
   kulhydrat, tilgængelig11.9g
   tilsat sukker0g
   kostfibre6.2g
Alkohol0g
Aske1.8g
Vand69g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.2aTE
   alfa-tokoferol0.2mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.47mg
B2-vitamin, riboflavin1.4mg
Niacin9.33NE
   niacin7.5mg
   tryptofans bidrag1.83mg
B6-vitamin1.1mg
Pantothensyre3.5mg
Biotin60μg
Folat1000μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0.1mg
   L-ascorbinsyre0.1mg

Mineraler
Natrium, Na16mg
Kalium, K610mg
Calcium, Ca15mg
Magnesium, Mg31mg
Phosphor, P340mg
Jern, Fe1.6mg
Kobber, Cu0.16mg
Zink, Zn4.5mg
Jod, I0.6μg
Mangan, Mn0.31mg
Chrom, Cr0μg
Selen, Se1μg
Nikkel, Ni10μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00.014g
C14:00g
C16:00.202g
C18:00.07g
C16:1, n-70.653g
C18:1, n-90.576g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C18:2, n-60.005g
C18:3, n-30g
C18:4, n-30g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.286g
Sum monoumættede1.23g
Sum polyumættede0.005g
Sum n-3 fedtsyrer0g
Sum n-6 fedtsyrer0.005g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin430mg
Leucin580mg
Lysin650mg
Methionin120mg
Cystin30mg
Phenylalanin320mg
Tyrosin280mg
Threonin430mg
Tryptofan110mg
Valin540mg
Arginin440mg
Histidin180mg
Alanin510mg
Asparaginsyre830mg
Glutaminsyre1100mg
Glycin420mg
Prolin280mg
Serin440mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0068