Fødevarer, højt indhold: Niacin - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside

Fødevarer, højt indhold: Niacin

Vis fødevarer, lavt indhold

Niacin pr. 100 g 
Gærekstrakt, marmite103 NE
Kødextrakt, flydende, Bovril102 NE
Gær, tørret43.3 NE
Hjerte, okse, råt40.8 NE
Hjerte, kalv, råt32.7 NE
Kaffe, instant, decaffeinated, pulver28.5 NE
Kaffe, instant, pulver25.8 NE
Jordnød, tørret24.2 NE
Lever, okse, rå22 NE
Kaseinat, natrium-, Damipro RHV21.7 NE
Jordnøddesmør21.3 NE
Te, blade21.2 NE
Lever, svin, rå21 NE
Lever, kalv, rå19.7 NE
Tun i vand, konserves17.9 NE
Æg, hvide, tørret17.5 NE
Tun i olie, konserves17.1 NE
Kaffebønne, ristet, formalet16.8 NE
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet)16.2 NE
Lever, kylling, rå15 NE
Kanin, kød, rå14.7 NE
Lever, høne, rå14 NE
Kylling, kød og skind, friturestegt13.8 NE
Tun, rå13.7 NE
Kylling, bryst, kød og skind, rå13.6 NE
Laks, røget, udskåret13.5 NE
Tun i tomat, konserves13.3 NE
Makrel, røget13.3 NE
Kylling, kød og skind, grillstegt12.8 NE
Sesamfrø, afskallede12.8 NE
Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg12.6 NE
Hornfisk, rå12.5 NE
Fasan, kød, rå12.3 NE
Sesamfrø, hele, tørrede12.3 NE
Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg12.3 NE
Hare, rå12.1 NE
Nyre, svin, rå12 NE
Kylling, kød, rå11.7 NE
Kalkun, kød, rå11.6 NE
Fasan, kød og skind, rå11.6 NE
Gås, kød og skind, rå11.5 NE
Ørred, regnbue-, rå11.5 NE
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå11.4 NE
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt11.4 NE
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå11.4 NE
Svinekød, mørbrad royal, rå11.4 NE
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå11.4 NE
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå11.3 NE
Kylling, kød og skind, rå11.3 NE
Røget svinefilet11.2 NE
Makrel, rå11.2 NE
Rype, kød, rå11 NE
Lever, ande, rå10.8 NE
Laks, konserves10.8 NE
Sojamel10.7 NE
Laks, gravad10.7 NE
Tomat, tørret10.7 NE
Svinekød, kæbeklump, rå10.7 NE
Koriander, blade, tørrede10.7 NE
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt10.6 NE
Høne, kød, rå10.5 NE
Laks, saltet10.3 NE
Lever, gåse, rå10.3 NE
Poulard, kød og skind, rå10.3 NE
Due, kød, rå10.2 NE
Fennikel, frø10.2 NE
Svinekotelet, fadkotelet, rå10.1 NE
Oksekød, inderlår uden kappe, rå10.1 NE
Makrel, filet, naturel, konserves10.1 NE
Oksekød, uspec., helt magert, råt10 NE
Oksekød, uspec., magert, råt10 NE
Æg, hele, tørret9.97 NE
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå9.93 NE
Svinekød, bovsteaks, rå9.87 NE
Svinekød, nakkekotelet, rå9.87 NE
Svinekød, vikingsteaks, rå9.87 NE
Kalvekød, helt magert9.83 NE
Oksekød, inderlår med kappe, rå9.83 NE
Oksekød, lårtunge, rå9.83 NE
Hjerte, svin, råt9.83 NE
Oksekød, yderlår, råt9.83 NE
Oksekød, skank (osso-buco), rå9.83 NE
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå9.83 NE
Høne, kød og skind, rå9.74 NE
Oksekød, mellemskært, råt9.73 NE
Kalvekød, magert, råt9.67 NE
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå9.67 NE
Oksekød, klump uden kappe, rå9.67 NE
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå9.63 NE
Gås, kød, rå9.61 NE
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå9.57 NE
Nyre, okse, rå9.57 NE
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå9.53 NE
Kalvekød, middelfedt, råt9.5 NE
Laks, rå9.5 NE
Skinke, kogt, skiveskåret9.5 NE
And, kød, rå9.47 NE
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå9.43 NE
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå9.37 NE
Oksekød, culotte, rå9.37 NE
Oksekød, tykkam, rå9.37 NE
Bouillon, oksekød, koncentreret, terning9.35 NE
Bagegær, presset, rå9.33 NE
Nyre, kalv, rå9.33 NE
Sojabønner, tørrede9.29 NE
Oksekød, uspec., middelfedt, råt9.27 NE
Kylling, vinge, kød og skind, rå9.23 NE
Kalvekød, fedt, råt9.17 NE
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå9.17 NE
Sardin, i olie, konserves9.13 NE
Brisling (sardin), i olie, konserves9.13 NE
Pighvarre, rå9.1 NE
Makrel i tomat, konserves9.1 NE
Skummetmælkspulver9.07 NE
Due, kød og skind, rå9.05 NE
Kogt oksebryst9 NE
Parmesan, revet8.95 NE
Hamburgerryg, kogt8.93 NE
Oksekød, entrecote med kappe, rå8.8 NE
Skinke, røget8.73 NE
Kylling, lår, kød og skind, rå8.73 NE
Kuller, paneret, stegt8.67 NE
Tunge, svin, rå8.63 NE
Tunge, svin, saltet8.63 NE
Sild, røget8.5 NE
Fårekød, kølle, rå8.37 NE
Bacon i tern, rå8.28 NE
Bacon i skiver, rå8.23 NE
Fårekød, bov, rå8.23 NE
Hjerte, høne (kylling), råt8.22 NE
Svinekød, uspec., magert, råt8.2 NE
Oksekød, tyndbryst, råt8.17 NE
Oksekød, uspec., fedt, råt8.17 NE
Oksekød, spidsbryst, råt8.13 NE
Paté, pålæg8.1 NE
And, brystkød, rå8.07 NE
Svinemørbrad, afpudset, rå8.03 NE
Kalkunkød, hakket, råt8 NE
Svinekød, spareribs, rå7.97 NE
Oksekød, tværreb, råt7.97 NE
Parmesan, 32+7.94 NE
Grana, 32+7.94 NE
Svinefilet, helt afpudset, rå7.9 NE
Svinekød, ribbensteg, rå7.9 NE
Oksekød, slag, råt7.9 NE
Oksekød, tykbryst, råt7.9 NE
Hestekød, råt7.83 NE
Sild, høstsild, fedsild, rå7.83 NE
Ørred, hav-, rå7.83 NE
Hingino, 32+7.77 NE
Camembert, 30+7.63 NE
Kalkun, kød og skind, rå7.59 NE
Svinekam uden svær, rå7.57 NE
Lammebrissel, rå7.53 NE
Kråse, kylling, rå7.5 NE
Sild, rå7.5 NE
Reje, kogt7.5 NE
Mandel, rå7.5 NE
Kuller, rå7.5 NE
Lammekød, kølle, uspec., rå7.47 NE
Bayonneskinke, udbenet7.47 NE
Lammekød, kølle, afpudset, rå7.47 NE
Roastbeef7.43 NE
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå7.4 NE
Svinebov, helt afpudset, rå7.37 NE
Svinekød, bov i tern, rå7.37 NE
Helleflynder, rå7.33 NE
Rullepølse, lammekød7.3 NE
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå7.3 NE
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt7.3 NE
Skinke, røget, kogt7.3 NE
Skinkeschnitzel, inderlår, rå7.3 NE
Smelteost, 20+7.23 NE
Hamburgerryg, røget7.23 NE
Svinebov med svær, rå7.23 NE
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå7.13 NE
Lammekød, bov, rå7.13 NE
Lammekød, kølle, med fedt, rå7.13 NE
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt7.13 NE
Ost, fast, 20+, alle typer7.1 NE
Samsø, 30+7.1 NE
Kantarel, rå7.1 NE
Havarti, 30+7.1 NE
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå7.03 NE
Kartoffelmos, -pulver m/tørmælk7.03 NE
Søtunge, rå7 NE
Aborre, rå7 NE
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt7 NE
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå6.97 NE
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå6.97 NE
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå6.97 NE
Skinkemignon, rå6.97 NE
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt6.97 NE
Svinekød, skinketern af yderlår, rå6.97 NE
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå6.97 NE
Gruyere, 45+6.93 NE
Leverpostej, fedtreduceret6.83 NE
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt6.83 NE
Rullepølse6.83 NE
Rødspætte, rå6.83 NE
Sødmælkspulver6.81 NE
Solsikkefrø, afskallede, tørrede6.8 NE
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt6.8 NE
Camembert, 45+6.8 NE
Maribo, 30+6.77 NE
Mozzarella, 30+6.77 NE
Musling, kogt6.77 NE
Svinekød, revelsben, rå6.77 NE
Ost, fast, 30+, alle typer6.77 NE
Æg, blomme, tørret6.76 NE
Tunge, okse, rå6.74 NE
Skinke, kogt, konserves6.73 NE
Hørfrø, rå6.67 NE
Rødtunge, rå6.67 NE
Lammekød, uspec., råt6.63 NE
Lammekød, slag, råt6.63 NE
Ål, røget6.63 NE
Lammekød, bryst, råt6.63 NE
Kartoffel, chips (franske kartofler)6.6 NE
Danbo, 30+6.6 NE
Danbo, 20+6.6 NE
Emmentaler, 45+6.6 NE
Mungbønner, tørrede, rå6.58 NE
Kartoffel, chips (franske kartofler), fedtreducerede6.57 NE
Kyllingepølse, pålæg6.57 NE
Gedde, rå6.5 NE
Lammekød, rygstykke, råt6.5 NE
Brasen, rå6.5 NE
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver6.5 NE
Helt, rå6.5 NE
Skinke med skank, rå6.47 NE
Ål, rå6.47 NE
Kaviar, uægte (stenbiderrogn)6.47 NE
Svenbo, 45+6.43 NE
Leverpostej6.4 NE
Svinekam med svær, rå6.4 NE
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå6.4 NE
Svinekød , mellemkam med svær, rå6.4 NE
Kartoffelmos, -pulver u/tørmælk6.37 NE
Sej, filet, rå6.33 NE
Krabbe, kogt6.33 NE
Feta, 40+6.3 NE
Camembert, 50+6.3 NE
Elbo, 40+6.27 NE
And, kød og skind, rå6.27 NE
Samsø, 45+6.27 NE
Maribo, 45+6.27 NE
Pistacienød, tørristet6.26 NE
Pinjefrø, tørrede6.22 NE
Kartoffelchips, grove6.2 NE