Oksekød, mellemskært, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Oksekød

Oksekød, mellemskært, råt

Bos taurus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total50.8 %
   Fedt, total49.2 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi687kJ
Protein, total20.8g
   total-N3.3g
Fedt, total9g
   mættede fedtsyrer3.8g
   monoumætt. fedtsyrer4.3g
   polyumætt. fedtsyrer0.4g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1g
Vand69.2g

Vitaminer
A-vitamin7RE
   Retinol7μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.5μg
E-vitamin0.304aTE
   alfa-tokoferol0.304mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.032mg
B2-vitamin, riboflavin0.19mg
Niacin9.73NE
   niacin5.9mg
   tryptofans bidrag3.83mg
B6-vitamin0.48mg
Pantothensyre0.8mg
Biotin0μg
Folat6μg
B12-vitamin1.4μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na69mg
Kalium, K325mg
Calcium, Ca5mg
Magnesium, Mg22mg
Phosphor, P170mg
Jern, Fe2.2mg
Kobber, Cu0.068mg
Zink, Zn5.8mg
Jod, I0.9μg
Mangan, Mn0.011mg
Chrom, Cr1.8μg
Selen, Se9.5μg
Nikkel, Ni0.7μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:00.271g
C15:00.051g
C16:02.28g
C17:00.102g
C18:01.1g
C14:1, n-50.127g
C16:1, n-70.533g
C18:1, n-93.55g
C20:1, n-110g
C18:2, n-60.169g
C18:3, n-30.11g
C20:4, n-60.085g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede3.8g
Sum monoumættede4.3g
Sum polyumættede0.364g
Sum n-3 fedtsyrer0.11g
Sum n-6 fedtsyrer0.254g
Transfedtsyrer, total0.254g

Cholesterol
Cholesterol64mg

Aminosyrer
Isoleucin1000mg
Leucin1600mg
Lysin1700mg
Methionin530mg
Cystin140mg
Phenylalanin830mg
Tyrosin700mg
Threonin900mg
Tryptofan230mg
Valin1100mg
Arginin1300mg
Histidin700mg
Alanin1200mg
Asparaginsyre1800mg
Glutaminsyre3000mg
Glycin1100mg
Prolin870mg
Serin830mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0433