Fødevarer, højt indhold: Protein, total - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside

Fødevarer, højt indhold: Protein, total

Vis fødevarer, lavt indhold

Protein, total pr. 100 g 
Kaseinat, natrium-, Damipro RHV88.2 g
Gelatine86.9 g
Æg, hvide, tørret81.1 g
Flæskesvær, snacks58 g
Æg, hele, tørret47.4 g
Kødextrakt, flydende, Bovril39.1 g
Parmesan, revet38.5 g
Sojamel37.2 g
Skummetmælkspulver36.2 g
Sojabønner, tørrede35.8 g
Gær, tørret35.6 g
Lucerne, alfalfa, frø35.1 g
Æg, blomme, tørret34.3 g
Grana, 32+33.6 g
Parmesan, 32+33.6 g
Hingino, 32+32.8 g
Laks, saltet31.1 g
Ost, fast, 20+, alle typer30.2 g
Havarti, 30+30.1 g
Samsø, 30+30.1 g
Gruyere, 45+29.9 g
Bækforel, filet, røget29.6 g
Maribo, 30+29.1 g
Mozzarella, 30+28.9 g
Ost, fast, 30+, alle typer28.7 g
Danbo, 30+28.4 g
Skinke, røget28.4 g
Danbo, 20+28.4 g
Smelteost, 20+28.4 g
Kylling, kød og skind, friturestegt28.3 g
Emmentaler, 45+28.1 g
Hvedekim, rå28.1 g
Gærekstrakt, marmite27.8 g
Sødmælkspulver27.7 g
Svenbo, 45+27.6 g
Tun, rå27.5 g
Røde linser, tørrede, rå27.3 g
Samsø, 45+27 g
Torsk, rogn, røget26.8 g
Maribo, 45+26.6 g
Elbo, 40+26.6 g
Smelteost, 30+26.4 g
Linser, tørrede, uspec.26.2 g
Cheddar, 50+26.2 g
Fynbo, 45+25.9 g
Jordnød, tørret25.8 g
Ost, fast, 40+, alle typer25.7 g
Tun i vand, konserves25.3 g
Brune linser, tørrede, rå25.1 g
Hørfrø, rå25 g
Camembert, 30+25 g
Kuller, paneret, stegt25 g
Tun i olie, konserves24.9 g
Fontina, 45+24.8 g
Ost, fast, 45+, alle typer24.8 g
Sardin, i olie, konserves24.6 g
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet)24.6 g
Brisling (sardin), i olie, konserves24.6 g
Havarti, 45+24.5 g
Klipfisk24.5 g
Kylling, kød og skind, grillstegt24.5 g
Smelteost, 45+24.2 g
Esrom, 45+24.2 g
Mozzarella, 45+24.1 g
Chesire, 50+24 g
Figuraost, 10+24 g
Reje, kogt24 g
Mungbønner, tørrede, rå23.9 g
Fontina, 50+23.8 g
Musling, kogt23.8 g
Danbo, 45+23.7 g
Mynster, 50+23.7 g
Fasan, kød, rå23.6 g
Rype, kød, rå23.5 g
St. Paulin, 50+23.5 g
Hvalkød, råt23.5 g
Sælkød, råt23.4 g
Krabbekløer, rå22.9 g
Krabbekløer, konserves22.9 g
Gås, kød, rå22.8 g
Fasan, kød og skind, rå22.7 g
Jordnøddesmør22.6 g
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt22.5 g
Cacao, pulver22.5 g
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå22.4 g
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå22.4 g
Svinekød, mørbrad royal, rå22.3 g
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå22.3 g
Oksekød, inderlår uden kappe, rå22.3 g
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå22.3 g
Kalkunkød, hakket, råt22.2 g
Svinefilet, helt afpudset, rå22.2 g
Kanin, kød, rå22.2 g
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå22.2 g
Lever, høne, rå22.1 g
Svinekød, uspec., magert, råt22 g
Gule ærter (flækærter), rå22 g
Koriander, blade, tørrede21.9 g
Kalkun, kød, rå21.9 g
Sesamfrø, afskallede21.9 g
Torsk, rogn, rå21.8 g
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå21.8 g
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt21.7 g
Helt, rå21.7 g
Oksekød, uspec., helt magert, råt21.7 g
Roastbeef21.7 g
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå21.6 g
Hare, rå21.6 g
Mycella, 50+21.6 g
Skinkeschnitzel, inderlår, rå21.6 g
Kalvekød, helt magert21.6 g
Svinekød, kæbeklump, rå21.5 g
Kylling, bryst, kød og skind, rå21.5 g
Oksekød, lårtunge, rå21.5 g
Pistacienød, tørristet21.4 g
Oksekød, skank (osso-buco), rå21.4 g
Camembert, 45+21.4 g
Laks, røget, udskåret21.4 g
Hornfisk, rå21.4 g
Oksekød, yderlår, råt21.4 g
Hvide bønner, tørrede21.3 g
Oksekød, klump uden kappe, rå21.2 g
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt21.2 g
Laks, gravad21.2 g
Oksekød, uspec., magert, råt21.1 g
Svinemørbrad, afpudset, rå21.1 g
Oksekød, inderlår med kappe, rå21.1 g
Lever, svin, rå21.1 g
Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg21 g
Kogt oksebryst21 g
Kalvekød, magert, råt21 g
Bayonneskinke, udbenet20.8 g
Oksekød, mellemskært, råt20.8 g
Brie, 45+20.8 g
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt20.7 g
Svinekotelet, fadkotelet, rå20.7 g
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå20.7 g
Sild, røget20.6 g
Helleflynder, røget20.6 g
Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg20.6 g
Helleflynder, rå20.6 g
Pistacienød, tørret20.6 g
Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt20.5 g
Kippers i olie, konserves20.5 g
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt20.5 g
Svinekød, skinketern af yderlår, rå20.5 g
Sej, filet, dybfrost20.5 g
Mandel, rå20.5 g
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå20.5 g
Bækforel, rå20.5 g
Kikærter, tørrede, rå20.4 g
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå20.4 g
Høne, kød, rå20.3 g
Laks, konserves20.3 g
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå20.3 g
Lever, okse, rå20.3 g
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå20.3 g
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå20.3 g
Kalkun, kød og skind, rå20.2 g
Svinebov, helt afpudset, rå20.2 g
Lammekød, kølle, afpudset, rå20.2 g
Danablu 50+20.2 g
Svinekød, bov i tern, rå20.2 g
Fårekød, kølle, rå20.1 g
Krabbe, kogt20.1 g
Roquefort, 50+20.1 g
Spegepølse, oksekød20.1 g
Due, kød, rå20.1 g
Lammekød, kølle, uspec., rå20.1 g
Kalvekød, middelfedt, råt20 g
Kylling, kød, rå20 g
Ørred, hav-, rå20 g
Svinekød, nakkekotelet, rå20 g
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt20 g
Dild, tørret20 g
Svinekam uden svær, rå20 g
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå20 g
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå20 g
Skinkemignon, rå19.9 g
Svinekød, bovsteaks, rå19.9 g
Laks, rå19.9 g
And, brystkød, rå19.9 g
Svinekød, vikingsteaks, rå19.9 g
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå19.9 g
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå19.9 g
Solsikkefrø, afskallede, tørrede19.9 g
Lange, filet, rå19.8 g
Makrel, filet, naturel, konserves19.8 g
Brie, 50+19.8 g
Oksekød, uspec., middelfedt, råt19.7 g
Rødfisk, lille, filet, rå19.7 g
Te, blade19.6 g
Jomfruhummer, rå19.6 g
Hummer, rå19.6 g
Camembert, 50+19.5 g
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå19.5 g
Svinekød, bagskank uden svær, rå19.5 g
Sprængt nakke, svinekød19.5 g
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt19.5 g
Havarti, 60+19.5 g
Kaffe, instant, pulver19.5 g
Oksekød, tykkam, rå19.5 g
Esrom, 60+19.4 g
Rødfisk, rå19.4 g
Oksekød, culotte, rå19.4 g
Røget svinefilet19.4 g
Ål, røget19.4 g
Feta, 40+19.4 g
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå19.3 g
Sej, filet, rå19.3 g
Svinekød , mellemkam med svær, rå19.3 g
Oksekød, hakket, råt19.3 g
Sild, høstsild, fedsild, rå19.3 g
Svinekam med svær, rå19.3 g
Sandart, rå19.2 g
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt19.2 g
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå19.2 g
Kylling, vinge, kød og skind, rå19.2 g
Yderlår, skinkeculotte, ca. 2 mm spæk, rå19.2 g
Kongeål (pighaj), rå19.1 g
Lever, kylling, rå19.1 g
Lubbe, rå19.1 g
Ørred, dam-, sø-, rå19.1 g
Yderlår, skinkesteg (med svær), rå19.1 g
Gedde, rå19 g
Lever, kalv, rå19 g
Poulard, kød og skind, rå19 g
Brosme, rå19 g
Rullepølse, lammekød19 g
Hestekød, råt19 g
Torsk, filet, røget, med skind19 g
Brune bønner, tørrede18.9 g
Makrel, røget18.9 g
Kuller, rå18.9 g
Kylling, lår, kød og skind, rå18.9 g
Svinebov med svær, rå18.8 g
Kylling, kød og skind, rå18.8 g
Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt18.8 g
Hummer, konserves18.7 g
Torsk, filet, stegt18.7 g
Lever, ande, rå18.7 g
Søtunge, rå18.7 g
Torsk, filet, rå18.7 g
Torsk, filet, kogt18.7 g
Fårekød, bov, rå18.7 g
Hummer, kogt18.7 g
Lammekød, bov, rå18.5 g
Salt kød18.5 g
Kalvekød, fedt, råt18.5 g
Due, kød og skind, rå18.5 g