Krabbe, kogt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Skaldyr

Krabbe, kogt

Cancer pagurus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total62.4 %
   Fedt, total36.1 %
   Kulhydrat, total1.6 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 84%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi543kJ
Protein, total20.1g
   total-N3.2g
Fedt, total5.2g
   mættede fedtsyrer0.7g
   monoumætt. fedtsyrer1.1g
   polyumætt. fedtsyrer1.7g
Kulhydrat, total0.5g
   kulhydrat, tilgængelig0.5g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.8g
Vand72.5g

Vitaminer
A-vitamin650RE
   Retinol650μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin2.4aTE
   alfa-tokoferol2.4mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.1mg
B2-vitamin, riboflavin0.15mg
Niacin6.33NE
   niacin2.5mg
   tryptofans bidrag3.83mg
B6-vitamin0.3mg
Pantothensyre0.6mg
Biotin0μg
Folat20μg
B12-vitamin10μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na370mg
Kalium, K270mg
Calcium, Ca29mg
Magnesium, Mg48mg
Phosphor, P350mg
Jern, Fe1.3mg
Kobber, Cu4.8mg
Zink, Zn5.5mg
Jod, I130μg
Mangan, Mn0.03mg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0.5g

Fedtsyrer
C12:00g
C14:00.058g
C15:00.029g
C16:00.379g
C17:00.049g
C18:00.177g
C20:00g
C22:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.206g
C18:1, n-90.618g
C20:1, n-110.145g
C22:1, n-90.161g
C18:2, n-60.132g
C18:3, n-30.19g
C20:4, n-60.024g
C20:5, n-30.887g
C22:5, n-30.058g
C22:6, n-30.421g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.693g
Sum monoumættede1.13g
Sum polyumættede1.71g
Sum n-3 fedtsyrer1.56g
Sum n-6 fedtsyrer0.156g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol78mg

Aminosyrer
Isoleucin930mg
Leucin1700mg
Lysin1600mg
Methionin580mg
Cystin260mg
Phenylalanin800mg
Tyrosin740mg
Threonin930mg
Tryptofan230mg
Valin970mg
Arginin1700mg
Histidin390mg
Alanin1400mg
Asparaginsyre2200mg
Glutaminsyre3200mg
Glycin1300mg
Prolin870mg
Serin1000mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0128