Fødevarer, højt indhold: Zink, Zn - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside

Fødevarer, højt indhold: Zink, Zn

Vis fødevarer, lavt indhold

Zink, Zn pr. 100 g 
Østers, rå84.4 mg
Hvedekim, rå17.8 mg
Krabbekløer, rå11.9 mg
Krabbekløer, konserves11.9 mg
Birkes, frø10.2 mg
Cacao, pulver10.1 mg
Gær, tørret8 mg
Sesamfrø, afskallede7.75 mg
Hørfrø, rå7.75 mg
Sesamfrø, hele, tørrede7.75 mg
Hvedeklid7.7 mg
Lucerne, alfalfa, frø6.9 mg
Lever, svin, rå6.78 mg
Hjerte, høne (kylling), råt6.59 mg
Pinjefrø, tørrede6.45 mg
Oksekød, mellemskært, råt5.8 mg
Cashewnød, tørristet5.6 mg
Krabbe, kogt5.5 mg
Spegepølse, oksekød5.5 mg
Cashewnød, olieristet5.35 mg
Oksekød, skank (osso-buco), rå5.3 mg
Æg, hele, tørret5.28 mg
Danablu 60+5.1 mg
Mycella, 50+5.1 mg
Danablu 50+5.1 mg
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+5.1 mg
Daddel, tørret5.1 mg
Pecannød, tørristet5.07 mg
Havarti, 30+5 mg
Sojamel5 mg
Æg, blomme, tørret4.93 mg
Sprængt nakke, svinekød4.9 mg
Oksekød, uspec., magert, råt4.8 mg
Oksekød, inderlår uden kappe, rå4.7 mg
Koriander, frø4.7 mg
Skummetmælkspulver4.7 mg
Hestekød, råt4.61 mg
Oksekød, højrebsfilet, afpudset, rå4.6 mg
Hummer, rå4.6 mg
Oksekød, uspec., middelfedt, råt4.6 mg
Jomfruhummer, rå4.6 mg
Oksekød, klump uden kappe, rå4.6 mg
Oksekød, tyndbov + mellembov, rå4.6 mg
Pecannød, tørret4.53 mg
Bagegær, presset, rå4.5 mg
Ost, fast, 30+, alle typer4.5 mg
Oksekød, yderlår, råt4.5 mg
Maribo, 30+4.5 mg
Mozzarella, 30+4.5 mg
Samsø, 30+4.5 mg
Oksekød, inderlår med kappe, rå4.5 mg
Oksekød, lårtunge, rå4.5 mg
Pecannød, olieristet4.47 mg
Danbo, 30+4.4 mg
Oksekød, tykbov (marvpibebov), rå4.4 mg
Oksekød, tykkam, rå4.4 mg
Kalvekød, magert, råt4.3 mg
Oksekød, culotte, rå4.3 mg
Oksekød, tyndstegsfilet med fedtkant, rå4.3 mg
Torsk, rogn, røget4.3 mg
Oksekød, tyndsteg med mørbrad, rå4.3 mg
Kalvekød, middelfedt, råt4.2 mg
Paranød4.2 mg
Oksekød, højrebsfilet med kappe, rå4.2 mg
Oksekød, hakket, råt4.2 mg
Oksekød, hakket, lavt fedtindhold, råt4.15 mg
Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver4.05 mg
Karry, pulver4.05 mg
Maribo, 45+4 mg
Havarti, 45+4 mg
Fontina, 45+4 mg
Fontina, 50+4 mg
Chesire, 50+4 mg
Samsø, 45+4 mg
Ost, fast, 20+, alle typer4 mg
Svenbo, 45+4 mg
Danbo, 20+4 mg
Mozzarella, 45+4 mg
St. Paulin, 50+4 mg
Emmentaler, 45+4 mg
Fynbo, 45+4 mg
Elbo, 40+4 mg
Gruyere, 45+4 mg
Ost, fast, 40+, alle typer4 mg
Cheddar, 50+4 mg
Esrom, 45+4 mg
Mynster, 50+4 mg
Ost, fast, 45+, alle typer4 mg
Sødmælkspulver3.91 mg
Oksekød, uspec., fedt, råt3.9 mg
Oksekød, tykbryst, råt3.9 mg
Oksekød, entrecote med kappe, rå3.9 mg
Oksekød, tyndbryst, råt3.9 mg
Parmesan, revet3.87 mg
Oksekød, tværreb, råt3.8 mg
Gule ærter (flækærter), rå3.8 mg
Oksekød, slag, råt3.8 mg
Æg, blomme, rå3.8 mg
Fårekød, kølle, rå3.7 mg
Lever, kalv, rå3.7 mg
Kalvekød, fedt, råt3.7 mg
Lever, okse, rå3.7 mg
Fennikel, frø3.7 mg
Danbo, 45+3.64 mg
Roastbeef3.61 mg
Svinekød, uspec., fedt, råt3.6 mg
Svinespæk, rygspæk3.6 mg
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt3.6 mg
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå3.6 mg
Svinefilet, helt afpudset, rå3.6 mg
Svinebryst, kogestykke med svær, rå3.6 mg
Svinekød , mellemkam med svær, rå3.6 mg
Svinekød, skinketern af yderlår, rå3.6 mg
Svinekød, rullesteg af slag, rå3.6 mg
Svinekød, ribbensteg, rå3.6 mg
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt3.6 mg
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt3.6 mg
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt3.6 mg
Svinekød, halssnitte, rå3.6 mg
Skinke med skank, rå3.6 mg
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå3.6 mg
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå3.6 mg
Skinkeschnitzel, inderlår, rå3.6 mg
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå3.6 mg
Svinekam uden svær, rå3.6 mg
Svinekød, ribsteaks, rå3.6 mg
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå3.6 mg
Svinekød, vikingsteaks, rå3.6 mg
Svinekød, uspec., magert, råt3.6 mg
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå3.6 mg
Svinebov, helt afpudset, rå3.6 mg
Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå3.6 mg
Skinke, røget3.6 mg
Svinebryst, slag, rullesteg, råt3.6 mg
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå3.6 mg
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå3.6 mg
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå3.6 mg
Svinekød, bov i tern, rå3.6 mg
Svinekotelet, fadkotelet, rå3.6 mg
Svinekam med svær, rå3.6 mg
Svinekød, revelsben, rå3.6 mg
Oksekød, tykstegsfilet uden kappe, rå3.6 mg
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt3.6 mg
Oksekød, uspec., helt magert, råt3.6 mg
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå3.6 mg
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå3.6 mg
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå3.6 mg
Svinebryst, stegestykke med svær, rå3.6 mg
Svinekød, nakkekam med svær, rå3.6 mg
Svinebov med svær, rå3.6 mg
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå3.6 mg
Svinekød, kæbeklump, rå3.6 mg
Skinkemignon, rå3.6 mg
Svinekød, bovsteaks, rå3.6 mg
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå3.6 mg
Svinekød, spareribs, rå3.6 mg
Musling, konserves3.56 mg
Fårekød, bov, rå3.5 mg
Oksekød, spidsbryst, råt3.5 mg
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt3.47 mg
Svinekød, bagskank uden svær, rå3.47 mg
Lammekød, bov, rå3.42 mg
Lammekød, bryst, råt3.42 mg
Lammekød, kølle, uspec., rå3.42 mg
Lammekød, uspec., råt3.42 mg
Tunge, okse, rå3.4 mg
Tunge, kalv, saltet3.4 mg
Musling, kogt3.4 mg
Oksekød, tykstegsfilet med kappe, rå3.4 mg
Brisling (ansjovis), marineret, konserves3.4 mg
Hirse, hele korn3.4 mg
Kalvekød, helt magert3.4 mg
Hirseflager3.4 mg
Tunge, kalv, rå3.4 mg
Musling, rå3.4 mg
Ansjos, marineret, konserves3.4 mg
Dild, tørret3.3 mg
Lammekød, kølle, afpudset, rå3.3 mg
Esrom, 60+3.3 mg
Mandel, rå3.3 mg
Havarti, 60+3.3 mg
Hvedegryn, mannagryn3.3 mg
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet)3.27 mg
Rullepølse, lammekød3.2 mg
Kogt oksebryst3.1 mg
Jordnød, tørret3.1 mg
Lever, gåse, rå3.07 mg
Lever, ande, rå3.07 mg
Linser, tørrede, uspec.3.06 mg
Havregryn, uspec.3.02 mg
Havregryn, ikke beriget3 mg
Jordnøddesmør3 mg
Oksekød, mørbrad, afpudset, rå2.97 mg
Frugtpålæg, figen2.97 mg
Lever, kylling, rå2.9 mg
Rugkerner, hele/knækkede2.9 mg
Te, blade2.9 mg
Leverpølse2.9 mg
Lever, høne, rå2.9 mg
Tun i vand, konserves2.9 mg
Havregryn, beriget2.89 mg
Brisling (sardin), i tomat, konserves2.8 mg
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå2.8 mg
Hvedekerner, hele/knækkede2.8 mg
Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt2.8 mg
Sardin, i tomat, konserves2.8 mg
Bygmel2.8 mg
Rugmel, groft, fuldkornsrugmel2.8 mg
Hvide bønner, tørrede2.78 mg
Parmesan, 32+2.75 mg
Grana, 32+2.75 mg
Hingino, 32+2.75 mg
Kråse, kylling, rå2.72 mg
Svinekød, nakkekotelet, rå2.7 mg
Valnød2.7 mg
Due, kød, rå2.7 mg
Mungbønner, tørrede, rå2.68 mg
Salt kød2.68 mg
Paté, pålæg2.68 mg
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost2.66 mg
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå2.66 mg
Smelteost, 20+2.63 mg
Hvidløg, tørret, pulver2.63 mg
Lammekød, kølle, med fedt, rå2.6 mg
Grahamsmel, fuldkornshvedemel2.6 mg
Smelteost, 30+2.6 mg
Tunge, svin, rå2.6 mg
Tunge, svin, saltet2.6 mg
Smelteost, 45+2.6 mg
Kalkun, kød, rå2.6 mg
Ål, røget2.6 mg
Lammekød, slag, råt2.6 mg
Nyre, svin, rå2.59 mg
Knækbrød, rug-, fint2.58 mg
Knækbrød, rug-, groft (Husmans)2.58 mg
Sælkød, råt2.5 mg
Boghvedegryn, rå2.5 mg
Leverpostej2.5 mg
Pop Corn (poppede majskærner)2.48 mg
Pop corn, traditionelle2.48 mg
Leverpostej, fedtreduceret2.4 mg
Spegepølse2.4 mg
Camembert, 30+2.38 mg
Brie, 60+2.38 mg
Camembert, 45+2.38 mg
Brie, 50+2.38 mg
Camembert, 50+2.38 mg
Feta, 40+2.38 mg
Feta, 50+2.38 mg
Brie, 45+2.38 mg