Svinekød, medaillon af svinefilet, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Svinekød, medaillon af svinefilet, rå

Sus scrofa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total88.5 %
   Fedt, total11.5 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi427kJ
Protein, total22.3g
   total-N3.57g
Fedt, total1.3g
   mættede fedtsyrer0.48g
   monoumætt. fedtsyrer0.55g
   polyumætt. fedtsyrer0.14g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.1g
Vand75.5g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.47μg
   D3 cholecalciferol0.05μg
   D2 ergocalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.08μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.835mg
B2-vitamin, riboflavin0.156mg
Niacin11.4NE
   niacin7.4mg
   tryptofans bidrag4mg
B6-vitamin0.356mg
Pantothensyre0.89mg
Biotin0.89μg
Folat2μg
B12-vitamin0.7μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na83mg
Kalium, K373mg
Calcium, Ca7mg
Magnesium, Mg24mg
Phosphor, P217mg
Jern, Fe0.71mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.6mg
Jod, I1.1μg
Mangan, Mn0.013mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se6.9μg
Nikkel, Ni6μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g
Kostfibre, total (AOAC)0g

Fedtsyrer
C10:00.001g
C12:00.002g
C14:00.02g
C16:00.29g
C18:00.16g
C20:00.003g
C16:1, n-70.032g
C18:1, n-90.46g
C18:1, n-70.048g
C20:1, n-110.01g
C18:2, n-60.13g
C18:3, n-30.012g
Andre fedtsyrer0.019g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.48g
Sum monoumættede0.55g
Sum polyumættede0.14g
Sum n-3 fedtsyrer0.012g
Sum n-6 fedtsyrer0.13g
Transfedtsyrer, total0.006g

Cholesterol
Cholesterol60mg

Aminosyrer
Isoleucin1070mg
Leucin1610mg
Lysin1960mg
Methionin540mg
Cystin150mg
Phenylalanin820mg
Tyrosin750mg
Threonin930mg
Tryptofan240mg
Valin1180mg
Arginin1320mg
Histidin820mg
Alanin1320mg
Asparaginsyre1960mg
Glutaminsyre2890mg
Glycin1140mg
Prolin890mg
Serin860mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5002