Fødevarer, højt indhold: 25-hydroxycholecalciferol - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside

Fødevarer, højt indhold: 25-hydroxycholecalciferol

Vis fødevarer, lavt indhold

25-hydroxycholecalciferol pr. 100 g 
Svinespæk, rygspæk0.19 μg
Svinekød, halssnitte, rå0.148 μg
Salami0.145 μg
Svinebryst, stegestykke med svær, rå0.14 μg
Spegepølse0.138 μg
Svinebryst, kogestykke, helt, saltet0.13 μg
Svinekød, revelsben, rå0.13 μg
Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå0.13 μg
Svinekød, uspec., fedt, råt0.123 μg
Rullepølse, lammekød0.122 μg
Svinekød, spareribs, rå0.12 μg
Pølser, cocktailpølser0.12 μg
Svinekød, ribbensteg, rå0.12 μg
Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå0.116 μg
Medisterpølse, røget0.114 μg
Pølse, cervelatpølse0.112 μg
Kødpølse0.112 μg
Pølse, hot dog0.112 μg
Rullepølse0.111 μg
Wienerpølse, ristet0.111 μg
Wienerpølse0.111 μg
Svinekød, ribsteaks, rå0.11 μg
Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå0.11 μg
Skinke med skank, rå0.11 μg
Svinebryst, stegestykke, helt, saltet0.11 μg
Svinekam med svær, rå0.11 μg
Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå0.11 μg
Svinekød, nakkekam med svær, rå0.11 μg
Svinekød, rullesteg af slag, rå0.11 μg
Bacon i tern, rå0.11 μg
Wienerpølse (bayersk pølse), kogt0.109 μg
Bacon i skiver, rå0.109 μg
Svinebryst, kogestykke med svær, rå0.108 μg
Sprængt nakke, svinekød0.108 μg
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt0.106 μg
Sylte0.105 μg
Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt0.104 μg
Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå0.104 μg
Medisterpølse, rå0.104 μg
Wienerpølse, konserves0.103 μg
Svinebryst, slag, rullesteg, råt0.102 μg
Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå0.102 μg
Svinekam uden svær, rå0.1 μg
Svinekød, vikingsteaks, rå0.1 μg
Svinekotelet, fadkotelet, rå0.1 μg
Svinekød, bovsteaks, rå0.1 μg
Svinekød, nakkekotelet, rå0.1 μg
Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt0.099 μg
Skinke, røget, kogt0.099 μg
Skinke, røget0.098 μg
Svinebov med svær, rå0.098 μg
Bayonneskinke, udbenet0.097 μg
Yderlår, skinkesteg (med svær), rå0.097 μg
Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå0.097 μg
Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt0.097 μg
Yderlår, skinkeculotte, ca. 2 mm spæk, rå0.095 μg
Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt0.095 μg
Svinekød, bagskank uden svær, rå0.091 μg
Tunge, svin, rå0.09 μg
Svinekød , mellemkam med svær, rå0.09 μg
Tunge, svin, saltet0.09 μg
Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå0.09 μg
Svinekød, bov i tern, rå0.09 μg
Svinekød, hakket, ca. 6% fedt, råt0.09 μg
Svinekød, kæbeklump, rå0.09 μg
Skinkemignon, rå0.09 μg
Svinekød, skinketern af yderlår, rå0.09 μg
Hamburgerryg, kogt0.088 μg
Svinebov, helt afpudset, rå0.088 μg
Hamburgerryg, røget0.088 μg
Skinke, kogt, konserves0.088 μg
Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå0.087 μg
Hjerte, svin, råt0.087 μg
Skinke, yderlår, helt afpudset, råt0.086 μg
Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt0.086 μg
Røget svinefilet0.086 μg
Kødpølse, fedtreduceret0.086 μg
Svinemørbrad, afpudset, rå0.086 μg
Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå0.086 μg
Skinke, kogt, skiveskåret0.086 μg
Svinekød, uspec., magert, råt0.085 μg
Skinke, inderlår, helt afpudset, rå0.084 μg
Svinefilet, helt afpudset, rå0.084 μg
Svinekød, filet royal af svinefilet, rå0.08 μg
Skinkeschnitzel, inderlår, rå0.08 μg
Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt0.08 μg
Svinekød, medaillon af svinefilet, rå0.08 μg
Svinekød, wokstrimler af skinkeinderlår, rå0.08 μg
Svinekød, sautéskiver af svinefilet, rå0.08 μg
Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå0.08 μg
Svinekød, mørbrad royal, rå0.08 μg