Fødevarer, højt indhold: alfa-tokoferol - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside

Fødevarer, højt indhold: alfa-tokoferol

Vis fødevarer, lavt indhold

alfa-tokoferol pr. 100 g 
Hvedekimolie149 mg
Solsikkeolie55 mg
Solsikkefrø, afskallede, tørrede49.5 mg
Tidselolie38.7 mg
Safflowerolie (højt oliesyreindhold)38.7 mg
Safflowerolie (højt linolsyreindhold)38.7 mg
Bomuldsfrøolie35.3 mg
Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt32.5 mg
Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt32.5 mg
Margarine, 80 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt32.5 mg
Torsk, levertran30 mg
Levertran (Sej)30 mg
Vindruekerneolie28.8 mg
Palmekerneolie25.6 mg
Mandel, rå24 mg
Sojamel21 mg
Hasselnød, tørret21 mg
Torsk, lever, røget20 mg
Torsk, lever, rå20 mg
Torsk, lever, konserves20 mg
Rapsolie (lavt erucasyreindhold)18.4 mg
Rapsolie18.4 mg
Hørfrøolie17.5 mg
Palmeolie15.9 mg
Minarine, 30 %, vegetabilsk fedt14 mg
Minarine, 40 %, vegetabilsk fedt13 mg
Jordnøddeolie13 mg
Marcipan12 mg
Majsolie12 mg
Hvedekim, rå11 mg
Torsk, rogn, rå10 mg
Torsk, rogn, konserves10 mg
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt8.5 mg
Jordnød, tørret8.2 mg
Peanuts, (jordnød, ristet og saltet)8.1 mg
Ål, rå8 mg
Sauce, gravad laks8 mg
Mayonnaise7.6 mg
Ål, røget7.5 mg
Kartoffel, chips (franske kartofler), fedtreducerede6.1 mg
Kartoffel, chips (franske kartofler)6.1 mg
Sojaolie6.1 mg
Dressing, blue cheese6 mg
Brombær, rå5.5 mg
Grønkål, rå5.4 mg
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost5.2 mg
Æg, blomme, rå5.2 mg
Æg, blomme, saltet, pasteuriseret, dybfrost5.2 mg
Olivenolie5.1 mg
Fersken, konserves5.1 mg
Smørbart blandingsprodukt, 80% fedt5.08 mg
Dressing, italiensk5 mg
Paranød5 mg
Dressing, fransk5 mg
Jordnøddesmør4.7 mg
Tomatpure, koncentreret4.6 mg
Abrikos, tørret4 mg
Reje, dybfrost4 mg
Dressing, thousand island4 mg
Reje, konserves4 mg
Dressing, creme fraiche3.77 mg
Karse, frisk3.6 mg
Musling, rå3.5 mg
Musling, konserves3.5 mg
Musling, kogt3.5 mg
Dressing, olie-eddike3.48 mg
Kikærter, tørrede, rå3.1 mg
Mayonnaise, fedtreduceret3.07 mg
Spinat, hakket, dybfrost2.9 mg
Spinat, rå2.9 mg
Kørvel, hakket, dybfrost2.9 mg
Kørvel, rå2.9 mg
Peberfrugt, rød, rå2.9 mg
Grønkål, konserves2.8 mg
Persille, rå2.7 mg
Helt, rå2.7 mg
Gåsefedt2.7 mg
Selleri, blade, rå2.7 mg
Kaffebønne, ristet, formalet2.7 mg
Dressing, mayonnaise2.62 mg
Koriander, blade, friske2.5 mg
Brisling, rå2.5 mg
Krabbe, kogt2.4 mg
Skærekage, sandkage2.4 mg
Krabbekløer, rå2.4 mg
Krabbekløer, konserves2.4 mg
Havkat, plettet, rå2.4 mg
Grønkål, dybfrost2.4 mg
Havkat, rå2.4 mg
Kanel, stang2.32 mg
Brisling (ansjovis), marineret, konserves2.31 mg
Brisling (sardin), i olie, konserves2.31 mg
Spegesild2.3 mg
Pastinak, rå2.3 mg
Brisling (sardin), i tomat, konserves2.3 mg
Sardin, i tomat, konserves2.3 mg
Sveske, rå2.3 mg
Tomatpure2.3 mg
Hummer, kogt2.2 mg
Hummer, konserves2.2 mg
Kødextrakt, terning2.17 mg
Blæksprutte, rå2.1 mg
Solbær, rå2.1 mg
Te, blade2.1 mg
Laks, saltet2 mg
Dressing, mayonnaise, kalorielet1.95 mg
Mungbønner, tørrede, rå1.9 mg
Smør, saltet1.9 mg
Smør, usaltet1.9 mg
Helleflynder, røget1.8 mg
Fersken, rå1.8 mg
Æg, hele, rå1.8 mg
Cacaosmør1.8 mg
Sild, høstsild, fedsild, rå1.8 mg
Sild, marineret, i madeirasauce1.8 mg
Sild, rå1.8 mg
Dressing, creme fraiche, kalorielet1.78 mg
Dild, rå1.7 mg
Hornfisk, rå1.7 mg
Persillerod, rå1.7 mg
Sardin, i olie, konserves1.7 mg
Makrel, røget1.6 mg
Hvedeklid1.6 mg
Sild, marineret1.6 mg
Ørred, regnbue-, rå1.6 mg
Tyttebær, rå1.6 mg
Purløg, rå1.6 mg
Jomfruhummer, rå1.5 mg
Laks, konserves1.5 mg
Valnød1.5 mg
Krebs, rå1.5 mg
Reje, kogt1.5 mg
Hummer, rå1.5 mg
Tomatketchup1.5 mg
Broccoli, kogt1.45 mg
Sesamolie1.4 mg
Hindbær, rå1.4 mg
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå1.4 mg
Tvebakker1.4 mg
Knækbrød, hvede-, granhamstype1.4 mg
Hindbær, dybfrost1.4 mg
Småkage, uspec.1.4 mg
Hvedekerner, hele/knækkede1.4 mg
Sandart, rå1.35 mg
Brasen, rå1.3 mg
Avocado, rå1.3 mg
Laks, røget, udskåret1.3 mg
Broccoli, rå1.3 mg
Kiks, fuldkorns-, digestivetype1.3 mg
Laks, gravad1.3 mg
Laks, rå1.3 mg
Makrel, rå1.3 mg
Broccoli, dybfrost1.22 mg
Aborre, rå1.2 mg
Tun i olie, konserves1.2 mg
Tun i tomat, konserves1.2 mg
Tun, rå1.2 mg
Tun i vand, konserves1.2 mg
Rugkerner, hele/knækkede1.15 mg
Ost, blå- og hvidskimmel, 70+1.13 mg
Mangofrugt, mangoblomme, mangga, rå1.12 mg
Majsmel1.11 mg
Wienerbrød, uspec.1.1 mg
Wienerbrød, spandauer1.1 mg
Wienerbrød, julekage1.1 mg
Wienerbrød, smørkrans1.1 mg
Tomat, dansk, rå1.1 mg
Wienerbrød, kringle/stang1.1 mg
Oksetalg1.1 mg
Paté, pålæg1.07 mg
Frugtpålæg, uspec.1.02 mg
Lever, kalv, rå1 mg
Hyldebær, rå1 mg
Skrubbe, rå1 mg
Kippers i olie, konserves1 mg
Sild, røget1 mg
Stikkelsbær, rå1 mg
Brøndkarse, rå1 mg
Creme fraiche 38 %0.979 mg
Esrom, 60+0.977 mg
Havarti, 60+0.972 mg
Fløde 38 %, piskefløde0.971 mg
Flødeost, 70+0.941 mg
Danablu 60+0.921 mg
Oksekød, slag, råt0.906 mg
Oksekød, tværreb, råt0.901 mg
Rødfisk, rå0.9 mg
Makrel, filet, naturel, konserves0.9 mg
Krydder0.9 mg
Kogt oksebryst0.9 mg
Ansjos, marineret, konserves0.9 mg
Gaffelbidder0.9 mg
Makrel i tomat, konserves0.9 mg
Oksekød, uspec., fedt, råt0.9 mg
Rosenkål, uspec., rå0.9 mg
Grøntsagsjuice, pasteuriseret0.895 mg
Abrikos, konserves, let sukkerlage0.89 mg
Oksekød, tykbryst, råt0.884 mg
Grahamsmel, fuldkornshvedemel0.87 mg
Brie, 60+0.857 mg
Sojabønner, tørrede0.85 mg
Hellefisk, gravad0.85 mg
Hellefisk, rå0.85 mg
Knude, rå0.85 mg
Hellefisk, røget0.85 mg
Østers, rå0.85 mg
Cheddar, 50+0.844 mg
Oksekød, tyndbryst, råt0.841 mg
Mynster, 50+0.826 mg
Frugtpålæg, figen0.807 mg
Flødeost, 60+0.803 mg
Majskolbe, rå0.8 mg
Rødspætte, rå0.8 mg
Selleri, rod, rå0.8 mg
Citron, rå0.8 mg
Hjerte, kalv, råt0.8 mg
Søtunge, rå0.8 mg
Ribs, rå0.8 mg
Knækbrød, rug-, groft (Husmans)0.8 mg
Skorzonnerrod, rå0.8 mg
Rugmel, groft, fuldkornsrugmel0.8 mg
Chesire, 50+0.796 mg
Fontina, 50+0.783 mg
Lubbe, rå0.78 mg
St. Paulin, 50+0.775 mg
Gruyere, 45+0.768 mg
Parmesan, revet0.765 mg
Mycella, 50+0.76 mg
Roquefort, 50+0.752 mg
Danablu 50+0.752 mg
Havregryn, beriget0.75 mg
Havregryn, uspec.0.75 mg
Havregryn, ikke beriget0.75 mg
Svenbo, 45+0.745 mg
Emmentaler, 45+0.742 mg
Tomat, flået, konserves0.74 mg
Tomatjuice, konserves0.74 mg
Tomat, uspec., rå0.74 mg
Leverpostej, fedtreduceret0.72 mg
Maribo, 45+0.714 mg
Samsø, 45+0.711 mg
Kyllingepølse, pålæg0.71 mg
Brie, 50+0.709 mg
Fynbo, 45+0.706 mg
Lammekød, kølle, afpudset, rå0.7 mg
Lammekød, bryst, råt0.7 mg
Pære, rå0.7 mg
Lammekød, rygstykke, råt0.7 mg
Lammekød, kølle, uspec., rå0.7 mg
Lammekød, slag, råt0.7 mg