Dressing, fransk - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fedtsoffer og fedtstofprodukter » Dressings

Dressing, fransk

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total0.7 %
   Fedt, total85.9 %
   Kulhydrat, total13.4 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1936kJ
Protein, total0.8g
   total-N0.1g
Fedt, total44.8g
   mættede fedtsyrer7.2g
   monoumætt. fedtsyrer10.1g
   polyumætt. fedtsyrer25.5g
Kulhydrat, total15.6g
   kulhydrat, tilgængelig15.6g
   tilsat sukker5g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske2.3g
Vand36.6g

Vitaminer
A-vitamin19.3RE
   Retinol0μg
   ß-caroten232μg
D-vitamin0μg
E-vitamin5aTE
   alfa-tokoferol5mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.019mg
B2-vitamin, riboflavin0.053mg
Niacin0.305NE
   niacin0.188mg
   tryptofans bidrag0.117mg
B6-vitamin0mg
Pantothensyre0mg
Folat0μg
B12-vitamin0.14μg
C-vitamin0mg
   L-ascorbinsyre0mg

Mineraler
Natrium, Na836mg
Kalium, K67mg
Calcium, Ca24mg
Magnesium, Mg5mg
Phosphor, P19mg
Jern, Fe0.8mg
Kobber, Cu0.008mg
Zink, Zn0.29mg
Jod, I0μg
Mangan, Mn0.007mg
Chrom, Cr3μg
Selen, Se0.19μg
Nikkel, Ni7μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt5g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C16:05.61g
C17:00g
C18:00.477g
C20:00.151g
C22:00.179g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70g
C18:1, n-99.41g
C20:1, n-110.169g
C22:1, n-90g
C18:2, n-620.8g
C18:3, n-33.11g
C18:4, n-30g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede7.21g
Sum monoumættede10.1g
Sum polyumættede25.5g
Sum n-3 fedtsyrer3.11g
Sum n-6 fedtsyrer20.8g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin22mg
Leucin34mg
Lysin18mg
Methionin11mg
Cystin6mg
Phenylalanin16mg
Tyrosin7mg
Threonin16mg
Tryptofan7mg
Valin25mg
Arginin57mg
Histidin10mg
Alanin12mg
Asparaginsyre43mg
Glutaminsyre71mg
Glycin18mg
Prolin9mg
Serin17mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0301