Broccoli, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Blad- og stængelgrøntsager

Broccoli, rå

Brassica oleracea var. Italica
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total41.6 %
   Fedt, total10.5 %
   Kulhydrat, total47.9 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 22%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi187kJ
Protein, total5.3g
   total-N0.8g
Fedt, total0.6g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.2g
Kulhydrat, total6.1g
   kulhydrat, tilgængelig2.9g
   tilsat sukker0g
   kostfibre3.2g
Alkohol0g
Aske1.1g
Vand87.8g

Vitaminer
A-vitamin44.4RE
   Retinol0μg
   ß-caroten533μg
D-vitamin0μg
E-vitamin1.3aTE
   alfa-tokoferol1.3mg
K-vitamin260μg
B1-vitamin, thiamin0.079mg
B2-vitamin, riboflavin0.115mg
Niacin1.98NE
   niacin1mg
   tryptofans bidrag0.983mg
B6-vitamin0.18mg
Pantothensyre1mg
Biotin0.5μg
Folat239μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin121mg
   L-ascorbinsyre114mg
   L-dehydroascorbinsyre7.7mg

Mineraler
Natrium, Na8mg
Kalium, K393mg
Calcium, Ca44.2mg
Magnesium, Mg20.7mg
Phosphor, P86.9mg
Jern, Fe0.71mg
Kobber, Cu0.07mg
Zink, Zn0.39mg
Jod, I0.8μg
Mangan, Mn0.58mg
Chrom, Cr1μg
Selen, Se0.6μg
Nikkel, Ni8.6μg

Kulhydrater
Fructose1.3g
Glucose0.8g
Saccharose0.4g
Sukkerarter, ialt2.5g
Stivelse0g

Fedtsyrer
Sum mættede0.076g
Sum monoumættede0.026g
Sum polyumættede0.217g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin200mg
Leucin280mg
Lysin270mg
Methionin76mg
Cystin59mg
Phenylalanin200mg
Threonin230mg
Tryptofan59mg
Valin250mg
Arginin330mg
Histidin120mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0021