Fødevarer, højt indhold: L-dehydroascorbinsyre - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside

Fødevarer, højt indhold: L-dehydroascorbinsyre

Vis fødevarer, lavt indhold

L-dehydroascorbinsyre pr. 100 g 
Kartoffel, pommes frites, friturestegte9 mg
Blomkål, uspec., rå8.7 mg
Appelsin, rå8.3 mg
Broccoli, rå7.7 mg
Pølse, hot dog5.3 mg
Peberfrugt, grøn, rå5 mg
Appelsinjuice, konserves5 mg
Pizza, dybfrost, uspec.5 mg
Agurk, rå4 mg
Peberfrugt, rød, rå4 mg
Banan, rå3.3 mg
Tomat, uspec., rå3 mg
Cantaloupe (melon), rå3 mg
Salat, Iceberg, rå3 mg
Kartoffel, uspec., rå3 mg
Spinat, hakket, dybfrost3 mg
Tomatjuice, konserves2.7 mg
Broccoli, kogt2.6 mg
Broccoli, dybfrost2.6 mg
Grapefrugt, rå2.3 mg
Gulerod, uspec., rå2 mg
Vandmelon, rå1.7 mg
Grøntsagsjuice, pasteuriseret1.14 mg