Fødevarer, lavt indhold: L-dehydroascorbinsyre - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside

Fødevarer, lavt indhold: L-dehydroascorbinsyre

Vis fødevarer, højt indhold

L-dehydroascorbinsyre pr. 100 g 
Cornflakes, uspec.0 mg
Æblemost, uspec.0 mg
Grøntsagsjuice, pasteuriseret1.14 mg
Vandmelon, rå1.7 mg
Gulerod, uspec., rå2 mg
Grapefrugt, rå2.3 mg
Broccoli, kogt2.6 mg
Broccoli, dybfrost2.6 mg
Tomatjuice, konserves2.7 mg
Salat, Iceberg, rå3 mg
Kartoffel, uspec., rå3 mg
Spinat, hakket, dybfrost3 mg
Tomat, uspec., rå3 mg
Cantaloupe (melon), rå3 mg
Banan, rå3.3 mg
Agurk, rå4 mg
Peberfrugt, rød, rå4 mg
Appelsinjuice, konserves5 mg
Pizza, dybfrost, uspec.5 mg
Peberfrugt, grøn, rå5 mg
Pølse, hot dog5.3 mg
Broccoli, rå7.7 mg
Appelsin, rå8.3 mg
Blomkål, uspec., rå8.7 mg
Kartoffel, pommes frites, friturestegte9 mg