Broccoli, dybfrost - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Blad- og stængelgrøntsager

Broccoli, dybfrost

Brassica oleracea var. Italica
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total33.9 %
   Fedt, total8.1 %
   Kulhydrat, total58 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 1%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi113kJ
Protein, total2.8g
   total-N0.5g
Fedt, total0.3g
   mættede fedtsyrer0g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.2g
Kulhydrat, total4.8g
   kulhydrat, tilgængelig1.8g
   kostfibre3g
Alkohol0g
Aske0.7g
Vand91.5g

Vitaminer
A-vitamin50.8RE
   Retinol0μg
   ß-caroten610μg
E-vitamin1.22aTE
   alfa-tokoferol1.22mg
B1-vitamin, thiamin0.053mg
B2-vitamin, riboflavin0.096mg
Folat67μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin56.3mg
   L-ascorbinsyre53.7mg
   L-dehydroascorbinsyre2.6mg

Mineraler
Natrium, Na24mg
Kalium, K212mg
Calcium, Ca56mg
Magnesium, Mg18mg
Phosphor, P50mg
Jern, Fe0.81mg
Zink, Zn0.48mg
Selen, Se2.8μg

Kulhydrater
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C16:00.002g
C18:00g
C16:1, n-70g
C18:1, n-90.001g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C18:2, n-60.001g
C18:3, n-30.005g
C18:4, n-30g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30.223g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.002g
Sum monoumættede0.001g
Sum polyumættede0.229g
Sum n-3 fedtsyrer0.228g
Sum n-6 fedtsyrer0.001g

Cholesterol
Cholesterol0mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1259