| Biotin pr. 100 g |  | 
| Lever, høne, rå | 210 μg | 
| Lever, kylling, rå | 210 μg | 
| Gær, tørret | 200 μg | 
| Peanuts, (jordnød, ristet og saltet) | 114 μg | 
| Bagegær, presset, rå | 60 μg | 
| Sojabønner, tørrede | 60 μg | 
| Æg, blomme, rå | 60 μg | 
| Lever, svin, rå | 44 μg | 
| Østers, rå | 41 μg | 
| Lever, kalv, rå | 39 μg | 
| Grønkål, rå | 36 μg | 
| Grønkål, dybfrost | 36 μg | 
| Jordnød, tørret | 34 μg | 
| Lever, okse, rå | 33 μg | 
| Nyre, svin, rå | 32 μg | 
| Paté, pålæg | 27 μg | 
| Æg, hele, rå | 25 μg | 
| Nyre, okse, rå | 24 μg | 
| Hvedeklid | 24 μg | 
| Leverpostej | 24 μg | 
| Nyre, kalv, rå | 24 μg | 
| Leverpostej, fedtreduceret | 23 μg | 
| Havregryn, uspec. | 19 μg | 
| Havregryn, ikke beriget | 19 μg | 
| Havregryn, beriget | 19 μg | 
| Valnød | 19 μg | 
| Hjerte, svin, råt | 18.2 μg | 
| Champignon, konserves | 16 μg | 
| Skummetmælkspulver | 16 μg | 
| Champignon, rå | 16 μg | 
| Flæskesvær, snacks | 14 μg | 
| Torsk, rogn, rå | 13 μg | 
| Torsk, rogn, konserves | 13 μg | 
| Mayonnaise | 12 μg | 
| Spædbørnsmad, modermælkserstatning, højt jernindhold, pulver | 12 μg | 
| Sødmælkspulver | 10 μg | 
| Sild, rå | 10 μg | 
| Sild, høstsild, fedsild, rå | 10 μg | 
| Snacks, ekspanderet, majsbasis | 9.6 μg | 
| Kyllingepølse, pålæg | 9 μg | 
| Snacks, ekstruderet, majsbasis | 8.7 μg | 
| Softrugbrød med fedtrige frø og hele kerner | 8.3 μg | 
| Rugbrød med fedtrige frø og hele kerner | 7.6 μg | 
| Hjerte, kalv, råt | 7.3 μg | 
| Makrel, røget | 7 μg | 
| Makrel i tomat, konserves | 7 μg | 
| Grahamsmel, fuldkornshvedemel | 7 μg | 
| Spegepølse | 7 μg | 
| Makrel, rå | 7 μg | 
| Makrel, filet, naturel, konserves | 7 μg | 
| Rasp | 6.2 μg | 
| Pop corn, traditionelle | 6.1 μg | 
| Pop Corn (poppede majskærner) | 6.1 μg | 
| Brie, 50+ | 6 μg | 
| Rugmel, groft, fuldkornsrugmel | 6 μg | 
| Camembert, 45+ | 6 μg | 
| Grahamsbrød | 6 μg | 
| Camembert, 50+ | 6 μg | 
| Brie, 45+ | 6 μg | 
| Rugkerner, hele/knækkede | 6 μg | 
| And, kød og skind, rå | 6 μg | 
| Brie, 60+ | 6 μg | 
| Camembert, 30+ | 6 μg | 
| Banan, rå | 5.5 μg | 
| Rullepølse | 5.3 μg | 
| Wienerpølse (bayersk pølse), kogt | 5.2 μg | 
| Wienerpølse | 5.2 μg | 
| Medisterpølse, røget | 5.2 μg | 
| Pølse, hot dog | 5.2 μg | 
| Wienerpølse, konserves | 5.2 μg | 
| Wienerpølse, ristet | 5.2 μg | 
| Sild, røget | 5.1 μg | 
| Helleflynder, rå | 5 μg | 
| Hummer, konserves | 5 μg | 
| Laks, konserves | 5 μg | 
| Rødtunge, rå | 5 μg | 
| Helleflynder, røget | 5 μg | 
| Laks, røget, udskåret | 5 μg | 
| Hummer, kogt | 5 μg | 
| Kuller, rå | 5 μg | 
| Hvedebrød, store, med fedtrige frø | 5 μg | 
| Jomfruhummer, rå | 5 μg | 
| Pumpernickel | 5 μg | 
| Hummer, rå | 5 μg | 
| Laks, rå | 5 μg | 
| Hvedebrød, bolle, grov, med fedtrige frø, industrifremstillet | 4.9 μg | 
| Kødpølse | 4.8 μg | 
| Bacon i tern, rå | 4.8 μg | 
| Bacon i skiver, rå | 4.8 μg | 
| Rugbrød, mørkt | 4.7 μg | 
| Rugbrød, fuldkorn | 4.5 μg | 
| Kippers i olie, konserves | 4.5 μg | 
| Softrugbrød (uden fedtrige frø) | 4.1 μg | 
| Sardin, i tomat, konserves | 4 μg | 
| Mariekiks | 4 μg | 
| Brisling (sardin), i tomat, konserves | 4 μg | 
| Sardin, i olie, konserves | 4 μg | 
| Småkage, uspec. | 4 μg | 
| Brisling (sardin), i olie, konserves | 4 μg | 
| Flûte, med fedtrige frø, industrifremstillet | 3.7 μg | 
| Pølser, cocktailpølser | 3.7 μg | 
| Medisterpølse, rå | 3.7 μg | 
| Avocado, rå | 3.6 μg | 
| Ylette naturel | 3.5 μg | 
| Yoghurt med müsli | 3.5 μg | 
| Yoghurt med frugt, uspec. | 3.5 μg | 
| A38, acidophilus tykmælk | 3.5 μg | 
| Tykmælk | 3.5 μg | 
| Yoghurt med jordbær | 3.5 μg | 
| Yoghurt med appelsinsaft | 3.5 μg | 
| Yoghurt med peach melba | 3.5 μg | 
| Yoghurt naturel | 3.5 μg | 
| Kefir | 3.5 μg | 
| Svinekød, hakket, højt fedtindhold, råt | 3.5 μg | 
| Yoghurt med pære og banan | 3.5 μg | 
| Letmælksyoghurt med saft | 3.5 μg | 
| Cultura, syrnet sødmælk | 3.5 μg | 
| Gulerod, uspec., rå | 3.4 μg | 
| Gulerod, dansk, rå | 3.4 μg | 
| Gulerod, importeret, rå | 3.4 μg | 
| Tunge, kalv, rå | 3.3 μg | 
| Tunge, kalv, saltet | 3.3 μg | 
| Flødechokolade | 3 μg | 
| Ris, polerede, rå | 3 μg | 
| Tun i tomat, konserves | 3 μg | 
| Flødechokolade med nødder | 3 μg | 
| Mørk chokolade | 3 μg | 
| Ris, brune, rå | 3 μg | 
| Sigtebrød | 3 μg | 
| Grønne ærter, rå | 3 μg | 
| Risengryn, grødris, polerede, rå | 3 μg | 
| Rugbrød, lyst | 3 μg | 
| Tomatpure, koncentreret | 3 μg | 
| Tun i vand, konserves | 3 μg | 
| Grønne ærter, dybfrost | 3 μg | 
| Chokolade, fyldt | 3 μg | 
| Salami | 3 μg | 
| Lammebrissel, rå | 3 μg | 
| Surbrød | 3 μg | 
| Kogechokolade | 3 μg | 
| Ris, parboiled, rå | 3 μg | 
| Tun i olie, konserves | 3 μg | 
| Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt | 3 μg | 
| Kalv og flæsk, hakket, højt fedtindhold, råt | 2.9 μg | 
| Bondebrød, uden fedtrige frø, industrifremstillet | 2.9 μg | 
| Hvedebrød, bolle, grov, industrifremstillet | 2.8 μg | 
| Flûte, groft, industrifremstillet | 2.8 μg | 
| Creme Fraiche 9% | 2.74 μg | 
| Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg | 2.7 μg | 
| Hvedebrød, groft uden fedtrige frø, uden kerner | 2.7 μg | 
| Ribs, rå | 2.6 μg | 
| Skinke, kogt, konserves | 2.6 μg | 
| Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt | 2.6 μg | 
| Svinebryst, kogestykke med svær, rå | 2.6 μg | 
| Svinekød , mellemkam med svær, rå | 2.6 μg | 
| Skinkeculotte (yderlår), ca. 5 mm spæk, råt | 2.6 μg | 
| Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt | 2.6 μg | 
| Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt | 2.6 μg | 
| Skinkemignon, rå | 2.6 μg | 
| Svinekød, flæskesteg af svinekam med svær, rå | 2.6 μg | 
| Hestekød, råt | 2.6 μg | 
| Skinke, røget | 2.6 μg | 
| Svinekød, halssnitte, rå | 2.6 μg | 
| Skinke med skank, rå | 2.6 μg | 
| Svinekam uden svær, ca. 3 mm spæk, rå | 2.6 μg | 
| Svinekød, uspec., fedt, råt | 2.6 μg | 
| Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå | 2.6 μg | 
| Svinebov, helt afpudset, rå | 2.6 μg | 
| Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 2.6 μg | 
| Svinekød, skinketern af yderlår, rå | 2.6 μg | 
| Svinekød, rullesteg af slag, rå | 2.6 μg | 
| Skinke, røget, kogt | 2.6 μg | 
| Bayonneskinke, udbenet | 2.6 μg | 
| Svinebryst, slag, rullesteg, råt | 2.6 μg | 
| Svinebov til fars, ca. 16 % fedt, rå | 2.6 μg | 
| Svinekød, nakkefilet, helt afpudset (Nakkekotelet), rå | 2.6 μg | 
| Svinekød, uspec., ca. 10 % fedt, råt | 2.6 μg | 
| Svinekød, skinkemuskler -skank, helt afpudsede, rå | 2.6 μg | 
| Skinkesteg uden svær, helt afpudset, rå | 2.6 μg | 
| Svinebryst, kogestykke uden svær, ca. 2 mm spæk, rå | 2.6 μg | 
| Skinkeschnitzel, inderlår, rå | 2.6 μg | 
| Svinekød, skinkestrimler af yderlår, rå | 2.6 μg | 
| Svinekam uden svær, rå | 2.6 μg | 
| Svinekød, ribsteaks, rå | 2.6 μg | 
| Svinekød, flæskesteg af nakkekam med svær, rå | 2.6 μg | 
| Svinekød, uspec., magert, råt | 2.6 μg | 
| Svinebryst, stegestykke med svær, rå | 2.6 μg | 
| Svinemørbrad, afpudset, rå | 2.6 μg | 
| Svinekød, nakkekam med svær, rå | 2.6 μg | 
| Skinke, yderlår, helt afpudset, råt | 2.6 μg | 
| Skinke, inderlår, helt afpudset, rå | 2.6 μg | 
| Svinefilet, helt afpudset, rå | 2.6 μg | 
| Svinekød, bov i tern, rå | 2.6 μg | 
| Svinekam med svær, rå | 2.6 μg | 
| Svinebov med svær, rå | 2.6 μg | 
| Hamburgerryg, kogt | 2.5 μg | 
| Sigtemel | 2.5 μg | 
| Solbær, rå | 2.4 μg | 
| Tyttebær, rå | 2.4 μg | 
| Røget svinefilet | 2.3 μg | 
| Hvedebrød, bolle, italiensk, industrifremstillet | 2.1 μg | 
| Hjerte, okse, råt | 2 μg | 
| Høne, kød, rå | 2 μg | 
| Kalkun, kød og skind, rå | 2 μg | 
| Kylling, kød og skind, rå | 2 μg | 
| Tunge, svin, rå | 2 μg | 
| Skummetmælk, økologisk | 2 μg | 
| Tunge, svin, saltet | 2 μg | 
| Høne, kød og skind, rå | 2 μg | 
| Kalkun, kød, rå | 2 μg | 
| Cacaoskummetmælk | 2 μg | 
| Sødmælk (UHT) | 2 μg | 
| Gedemælk | 2 μg | 
| Hvedebrød, bolle, fin, industrifremstillet | 2 μg | 
| Kalkunkød, hakket, råt | 2 μg | 
| Hasselnød, tørret | 2 μg | 
| Paranød | 2 μg | 
| Kylling, kød, rå | 2 μg | 
| Skummetmælk | 2 μg | 
| Blodpølse | 2 μg | 
| Tunge, okse, rå | 2 μg | 
| Cacaoskummetmælk (UHT) | 2 μg | 
| Hamburgerryg, røget | 2 μg | 
| Skummetmælk 0.5 % fedt (Minimælk) | 1.91 μg | 
| Rundstykke | 1.9 μg | 
| Franskbrød | 1.9 μg | 
| Grovfranskbrød | 1.9 μg | 
| Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå | 1.9 μg | 
| Hindbær, dybfrost | 1.9 μg | 
| Hindbær, rå | 1.9 μg | 
| Pølsebrød | 1.9 μg | 
| Rundstykke, spansk | 1.9 μg | 
| Hvedemel | 1.9 μg | 
| Hvedebrød, fint, store | 1.9 μg | 
| Hvedekerner, hele/knækkede | 1.9 μg | 
| Hvedebrød, store, italiensk | 1.9 μg | 
| Fiberbrød | 1.9 μg | 
| Jordbærmarmelade | 1.8 μg | 
| Hindbærmarmelade | 1.8 μg | 
| Hyldebær, rå | 1.8 μg | 
| Emmentaler, 45+ | 1.7 μg | 
| Ymer naturel | 1.7 μg | 
| Gruyere, 45+ | 1.7 μg | 
| Chesire, 50+ | 1.7 μg | 
| Cheddar, 50+ | 1.7 μg | 
| Kørvel, hakket, dybfrost | 1.6 μg | 
| Kørvel, rå | 1.6 μg | 
| Spinat, hakket, dybfrost | 1.6 μg | 
| Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg | 1.6 μg | 
| Spinat, rå | 1.6 μg |