Hvedebrød, bolle, italiensk, industrifremstillet - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Korn og stivelsesprodukter » Brød

Hvedebrød, bolle, italiensk, industrifremstillet

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total13.2 %
   Fedt, total5.9 %
   Kulhydrat, total80.9 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1129kJ
Protein, total9g
   total-N1.5g
Fedt, total1.8g
   mættede fedtsyrer0.4g
   monoumætt. fedtsyrer0.6g
   polyumætt. fedtsyrer0.7g
Kulhydrat, total55g
   kulhydrat, tilgængelig52.1g
   tilsat sukker0g
   kostfibre2.9g
Alkohol0g
Aske1.9g
Vand32g

Vitaminer
A-vitamin0RE
D-vitamin0μg
E-vitamin0.5aTE
B1-vitamin, thiamin0.15mg
B2-vitamin, riboflavin0.043mg
Niacin1.4NE
   niacin1.3mg
   tryptofans bidrag1.4mg
B6-vitamin0.068mg
Pantothensyre0.34mg
Biotin2.1μg
Folat26μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na571mg
Kalium, K124mg
Calcium, Ca30mg
Magnesium, Mg22mg
Phosphor, P95mg
Jern, Fe0.96mg
Kobber, Cu0.13mg
Zink, Zn0.7mg
Jod, I19μg
Mangan, Mn0.52mg
Chrom, Cr3.2μg
Selen, Se5.9μg
Nikkel, Ni3.9μg

Kulhydrater
Stivelse49g

Fedtsyrer
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C16:00.34g
C18:00.036g
C20:00g
C22:00g
C16:1, n-70.015g
C18:1, n-90.53g
C18:1, n-70.03g
C20:1, n-110.004g
C18:2, n-60.62g
C18:3, n-30.047g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.376g
Sum monoumættede0.579g
Sum polyumættede0.667g
Sum n-3 fedtsyrer0.047g
Sum n-6 fedtsyrer0.62g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1470