Softrugbrød (uden fedtrige frø) - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Korn og stivelsesprodukter » Brød

Softrugbrød (uden fedtrige frø)

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total8.7 %
   Fedt, total5.6 %
   Kulhydrat, total85.7 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi885kJ
Protein, total4.9g
   total-N0.8g
Fedt, total1.4g
   mættede fedtsyrer0.2g
   monoumætt. fedtsyrer0.3g
   polyumætt. fedtsyrer0.7g
Kulhydrat, total48g
   kulhydrat, tilgængelig40.7g
   tilsat sukker0g
   kostfibre7.3g
Alkohol0g
Aske1.9g
Vand44g

Vitaminer
A-vitamin0RE
D-vitamin0μg
E-vitamin0.2aTE
B1-vitamin, thiamin0.16mg
B2-vitamin, riboflavin0.064mg
Niacin1.27NE
   niacin0.78mg
   tryptofans bidrag1.27mg
B6-vitamin0.122mg
Biotin4.1μg
Folat26μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na477mg
Kalium, K217mg
Calcium, Ca26mg
Magnesium, Mg41mg
Phosphor, P134mg
Jern, Fe1.4mg
Kobber, Cu0.16mg
Zink, Zn1.3mg
Jod, I22μg
Mangan, Mn1.2mg
Chrom, Cr5.8μg
Selen, Se1.1μg
Nikkel, Ni4μg

Kulhydrater
Stivelse35g

Fedtsyrer
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.001g
C16:00.183g
C18:00.023g
C20:00g
C22:00.003g
C16:1, n-70.002g
C18:1, n-90.3g
C18:1, n-70.023g
C20:1, n-110.011g
C18:2, n-60.57g
C18:3, n-30.089g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.21g
Sum monoumættede0.336g
Sum polyumættede0.659g
Sum n-3 fedtsyrer0.089g
Sum n-6 fedtsyrer0.57g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1314