Ris, parboiled, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Korn og stivelsesprodukter » Kornsorter

Ris, parboiled, rå

Oryza sativa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total8.6 %
   Fedt, total3 %
   Kulhydrat, total88.4 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1526kJ
Protein, total7.8g
   total-N1.3g
Fedt, total1.2g
   mættede fedtsyrer0.3g
   monoumætt. fedtsyrer0.3g
   polyumætt. fedtsyrer0.4g
Kulhydrat, total79.8g
   kulhydrat, tilgængelig78.9g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0.9g
Alkohol0g
Aske0.7g
Vand10.9g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.05aTE
   alfa-tokoferol0.05mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.61mg
B2-vitamin, riboflavin0.035mg
Niacin1.83NE
   niacin5mg
   tryptofans bidrag1.83mg
B6-vitamin0.402mg
Pantothensyre0.9mg
Biotin3μg
Folat18μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na1.8mg
Kalium, K150mg
Calcium, Ca130mg
Magnesium, Mg35mg
Phosphor, P171mg
Jern, Fe1.2mg
Kobber, Cu0.2mg
Zink, Zn1.7mg
Jod, I2.2μg
Mangan, Mn3.9mg
Chrom, Cr1.2μg
Selen, Se6μg
Nikkel, Ni17.1μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse78.1g

Fedtsyrer
C10:00g
C12:00g
C14:00.009g
C16:00.236g
C18:00.025g
C20:00.004g
C16:1, n-70.001g
C18:1, n-90.292g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C18:2, n-60.406g
C18:3, n-30.011g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.274g
Sum monoumættede0.293g
Sum polyumættede0.417g
Sum n-3 fedtsyrer0.011g
Sum n-6 fedtsyrer0.406g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin340mg
Leucin600mg
Lysin290mg
Methionin180mg
Cystin92mg
Phenylalanin420mg
Tyrosin220mg
Threonin260mg
Tryptofan110mg
Valin510mg
Arginin590mg
Histidin170mg
Alanin460mg
Asparaginsyre700mg
Glutaminsyre1200mg
Glycin350mg
Prolin350mg
Serin390mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0223