Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Svinekød, hakket, lavt fedtindhold, råt

Sus scrofa
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total45.1 %
   Fedt, total54.9 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi724kJ
Protein, total19.5g
   total-N3.1g
Fedt, total10.6g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1g
Vand69.6g

Vitaminer
A-vitamin6.3RE
   Retinol6.3μg
D-vitamin0.588μg
   D3 cholecalciferol0.113μg
   25-hydroxycholecalciferol0.095μg
E-vitamin0.53aTE
B1-vitamin, thiamin0.711mg
B2-vitamin, riboflavin0.196mg
Niacin5.9NE
   niacin5.9mg
B6-vitamin0.32mg
Pantothensyre0.7mg
Biotin3μg
Folat4.3μg
B12-vitamin0.8μg

Mineraler
Natrium, Na60mg
Kalium, K328mg
Calcium, Ca7.8mg
Magnesium, Mg20.5mg
Phosphor, P190mg
Jern, Fe0.91mg
Kobber, Cu0.073mg
Zink, Zn2.2mg
Mangan, Mn0.01mg
Nikkel, Ni2.5μg

Kulhydrater
Cholesterol67mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1344