Skinkeschnitzel, inderlår, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Skinkeschnitzel, inderlår, rå

Sus scrofa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total82.1 %
   Fedt, total17.9 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi445kJ
Protein, total21.6g
   total-N3.46g
Fedt, total2.1g
   mættede fedtsyrer0.76g
   monoumætt. fedtsyrer0.88g
   polyumætt. fedtsyrer0.24g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.9g
Vand75.2g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.48μg
   D3 cholecalciferol0.06μg
   D2 ergocalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.08μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.81mg
B2-vitamin, riboflavin0.21mg
Niacin7.3NE
   niacin3.3mg
   tryptofans bidrag4mg
B6-vitamin0.31mg
Pantothensyre0.6mg
Biotin2.6μg
Folat2μg
B12-vitamin0.7μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na66mg
Kalium, K280mg
Calcium, Ca6mg
Magnesium, Mg18mg
Phosphor, P175mg
Jern, Fe0.66mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.6mg
Jod, I1μg
Mangan, Mn0.014mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se6.9μg
Nikkel, Ni6μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C10:00.002g
C12:00.003g
C14:00.032g
C16:00.47g
C18:00.25g
C20:00.005g
C16:1, n-70.051g
C18:1, n-90.74g
C18:1, n-70.078g
C20:1, n-110.015g
C18:2, n-60.22g
C18:3, n-30.019g
Andre fedtsyrer0.031g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.76g
Sum monoumættede0.88g
Sum polyumættede0.24g
Sum n-3 fedtsyrer0.019g
Sum n-6 fedtsyrer0.22g
Transfedtsyrer, total0.01g

Cholesterol
Cholesterol60mg

Aminosyrer
Isoleucin1040mg
Leucin1560mg
Lysin1900mg
Methionin520mg
Cystin140mg
Phenylalanin800mg
Tyrosin730mg
Threonin900mg
Tryptofan240mg
Valin1140mg
Arginin1280mg
Histidin800mg
Alanin1280mg
Asparaginsyre1900mg
Glutaminsyre2800mg
Glycin1110mg
Prolin860mg
Serin830mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5005