Grønkål, dybfrost - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Grønsager og grønsagsprodukter » Blad- og stængelgrøntsager

Grønkål, dybfrost

Brassica oleracea (L.) convar. acephala
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total24.3 %
   Fedt, total15.5 %
   Kulhydrat, total60.2 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi116kJ
Protein, total2.1g
   total-N0.3g
Fedt, total0.6g
   mættede fedtsyrer0.1g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.4g
Kulhydrat, total5.2g
   kulhydrat, tilgængelig1.8g
   tilsat sukker0g
   kostfibre3.4g
Alkohol0g
Aske0.7g
Vand91g

Vitaminer
A-vitamin324RE
   Retinol0μg
   ß-caroten3890μg
D-vitamin0μg
E-vitamin2.4aTE
   alfa-tokoferol2.4mg
K-vitamin250μg
B1-vitamin, thiamin0.056mg
B2-vitamin, riboflavin0.112mg
Niacin0.733NE
   niacin0.3mg
   tryptofans bidrag0.433mg
B6-vitamin0.19mg
Pantothensyre0.38mg
Biotin36μg
Folat270μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin21mg
   L-ascorbinsyre21mg

Mineraler
Natrium, Na15mg
Kalium, K333mg
Calcium, Ca150mg
Magnesium, Mg31mg
Phosphor, P29mg
Jern, Fe2mg
Kobber, Cu0.091mg
Zink, Zn0.62mg
Jod, I1.3μg
Selen, Se2.1μg
Nikkel, Ni16μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt2.06g

Fedtsyrer
C16:00.077g
C16:1, n-70.017g
C18:2, n-60.103g
C18:3, n-30.283g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.077g
Sum monoumættede0.017g
Sum polyumættede0.386g
Sum n-3 fedtsyrer0.283g
Sum n-6 fedtsyrer0.103g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin71mg
Leucin120mg
Lysin120mg
Methionin25mg
Cystin16mg
Phenylalanin84mg
Tyrosin57mg
Threonin74mg
Tryptofan26mg
Valin110mg
Arginin100mg
Histidin40mg
Alanin71mg
Asparaginsyre200mg
Glutaminsyre260mg
Glycin84mg
Prolin180mg
Serin97mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0064