Pølser, cocktailpølser - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Charcuterivarer

Pølser, cocktailpølser

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total19.6 %
   Fedt, total76 %
   Kulhydrat, total4.4 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1135kJ
Protein, total13.4g
   total-N2.15g
Fedt, total23.2g
   mættede fedtsyrer8.5g
   monoumætt. fedtsyrer9.81g
   polyumætt. fedtsyrer2.59g
Kulhydrat, total3g
   kulhydrat, tilgængelig2.8g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0.2g
Alkohol0g
Aske3.3g
Vand57.1g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.77μg
   D3 cholecalciferol0.19μg
   D2 ergocalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.12μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.14mg
B2-vitamin, riboflavin0.2mg
Niacin4.3NE
   niacin1.8mg
   tryptofans bidrag2.5mg
B6-vitamin0.15mg
Pantothensyre0.68mg
Biotin3.7μg
Folat4μg
B12-vitamin1.1μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na1160mg
Kalium, K157mg
Calcium, Ca15mg
Magnesium, Mg21mg
Phosphor, P211mg
Jern, Fe1.3mg
Kobber, Cu0.07mg
Zink, Zn1.4mg
Jod, I14μg
Mangan, Mn0.022mg
Chrom, Cr6μg
Selen, Se2μg
Nikkel, Ni19μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose2.8g
Maltose0g
Saccharose0.03g
Sukkerarter, ialt2.83g
Stivelse1.5g

Fedtsyrer
C10:00.021g
C12:00.035g
C14:00.35g
C16:05.24g
C18:02.8g
C20:00.057g
C16:1, n-70.56g
C18:1, n-98.22g
C18:1, n-70.86g
C20:1, n-110.17g
C24:1, n-90g
C18:2, n-62.38g
C18:3, n-30.21g
Andre fedtsyrer0.34g

Fedtsyresummer
Sum mættede8.5g
Sum monoumættede9.81g
Sum polyumættede2.59g
Sum n-3 fedtsyrer0.21g
Sum n-6 fedtsyrer2.38g
Transfedtsyrer, total0.11g

Cholesterol
Cholesterol67mg

Aminosyrer
Isoleucin640mg
Leucin970mg
Lysin1180mg
Methionin320mg
Cystin88mg
Phenylalanin490mg
Tyrosin450mg
Threonin560mg
Tryptofan150mg
Valin710mg
Arginin800mg
Histidin490mg
Alanin800mg
Asparaginsyre1180mg
Glutaminsyre1740mg
Glycin690mg
Prolin540mg
Serin520mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5029