Brisling (sardin), i olie, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter

Brisling (sardin), i olie, konserves

Sprattus sprattus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total48.9 %
   Fedt, total51.1 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi844kJ
Protein, total24.6g
   total-N3.9g
Fedt, total11.5g
   mættede fedtsyrer2.2g
   monoumætt. fedtsyrer3.7g
   polyumætt. fedtsyrer4.9g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske3.4g
Vand59.6g

Vitaminer
A-vitamin18RE
   Retinol18μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin12μg
E-vitamin2.31aTE
   alfa-tokoferol2.31mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.1mg
B2-vitamin, riboflavin0.17mg
Niacin9.13NE
   niacin5.3mg
   tryptofans bidrag3.83mg
B6-vitamin0.2mg
Pantothensyre0.85mg
Biotin4μg
Folat16μg
B12-vitamin11.5μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na329mg
Kalium, K353mg
Calcium, Ca420mg
Magnesium, Mg39mg
Phosphor, P450mg
Jern, Fe2mg
Kobber, Cu0.12mg
Zink, Zn2.2mg
Jod, I25μg
Mangan, Mn0.15mg
Chrom, Cr4μg
Selen, Se35μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:00.115g
C15:00.051g
C16:01.6g
C18:00.457g
C16:1, n-70.115g
C18:1, n-93.55g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C18:2, n-64.58g
C20:5, n-30.115g
C22:6, n-30.229g

Fedtsyresummer
Sum mættede2.23g
Sum monoumættede3.66g
Sum polyumættede4.92g
Sum n-3 fedtsyrer0.343g
Sum n-6 fedtsyrer4.58g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol38mg

Aminosyrer
Isoleucin1100mg
Leucin1700mg
Lysin1700mg
Methionin710mg
Cystin160mg
Phenylalanin980mg
Tyrosin750mg
Threonin950mg
Tryptofan230mg
Valin1300mg
Arginin1400mg
Histidin980mg
Alanin1300mg
Asparaginsyre2200mg
Glutaminsyre2800mg
Glycin1400mg
Prolin910mg
Serin980mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0905