Fiberbrød - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Korn og stivelsesprodukter » Brød

Fiberbrød

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total15.5 %
   Fedt, total6.7 %
   Kulhydrat, total77.8 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1027kJ
Protein, total9.8g
   total-N1.72g
Fedt, total1.9g
   mættede fedtsyrer0.88g
   monoumætt. fedtsyrer0g
   polyumætt. fedtsyrer0.52g
Kulhydrat, total49.3g
   kulhydrat, tilgængelig44g
   tilsat sukker0g
   kostfibre5.3g
Alkohol0g
Aske2.6g
Vand43.1g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.53aTE
   alfa-tokoferol0.5mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.45mg
B2-vitamin, riboflavin0.44mg
Niacin1.67NE
   niacin1mg
   tryptofans bidrag1.67mg
B6-vitamin0.09mg
Pantothensyre0.5mg
Biotin1.9μg
Folat21μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na495mg
Kalium, K326mg
Calcium, Ca190mg
Magnesium, Mg65mg
Phosphor, P88mg
Jern, Fe4.68mg
Kobber, Cu0.22mg
Zink, Zn1.43mg
Jod, I22μg
Mangan, Mn0.6mg
Chrom, Cr7μg
Selen, Se7.5μg
Nikkel, Ni36μg

Kulhydrater
Fructose0.2g
Glucose0.2g
Saccharose0.1g
Sukkerarter, ialt0.5g

Fedtsyrer
C18:2, n-60.48g
C18:3, n-30.047g
C20:4, n-60g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.88g
Sum monoumættede0g
Sum polyumættede0.52g

Cholesterol
Isoleucin430mg
Leucin740mg
Lysin240mg
Methionin160mg
Cystin190mg
Phenylalanin520mg
Tyrosin240mg
Threonin290mg
Tryptofan100mg
Valin500mg
Arginin400mg
Histidin220mg
Alanin330mg
Asparaginsyre480mg
Glutaminsyre3200mg
Glycin410mg
Prolin1100mg
Serin520mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1006