Svinekød, rullesteg af slag, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Svinekød, rullesteg af slag, rå

Sus scrofa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total33.6 %
   Fedt, total66.4 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 5%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi905kJ
Protein, total18.2g
   total-N2.91g
Fedt, total16.1g
   mættede fedtsyrer5.9g
   monoumætt. fedtsyrer6.82g
   polyumætt. fedtsyrer1.8g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.8g
Vand65.2g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.67μg
   D3 cholecalciferol0.14μg
   D2 ergocalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.11μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.43mg
B2-vitamin, riboflavin0.15mg
Niacin6.13NE
   niacin2.8mg
   tryptofans bidrag3.33mg
B6-vitamin0.26mg
Pantothensyre0.6mg
Biotin2.6μg
Folat2μg
B12-vitamin0.7μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na60mg
Kalium, K200mg
Calcium, Ca6mg
Magnesium, Mg14mg
Phosphor, P100mg
Jern, Fe0.58mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.6mg
Jod, I0.9μg
Mangan, Mn0.012mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se6.9μg
Nikkel, Ni6μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C10:00.015g
C12:00.024g
C14:00.24g
C16:03.64g
C18:01.94g
C20:00.039g
C16:1, n-70.39g
C18:1, n-95.71g
C18:1, n-70.6g
C20:1, n-110.12g
C18:2, n-61.65g
C18:3, n-30.15g
Andre fedtsyrer0.23g

Fedtsyresummer
Sum mættede5.9g
Sum monoumættede6.82g
Sum polyumættede1.8g
Sum n-3 fedtsyrer0.15g
Sum n-6 fedtsyrer1.65g
Transfedtsyrer, total0.073g

Cholesterol
Cholesterol65mg

Aminosyrer
Isoleucin870mg
Leucin1310mg
Lysin1600mg
Methionin440mg
Cystin120mg
Phenylalanin670mg
Tyrosin610mg
Threonin760mg
Tryptofan200mg
Valin960mg
Arginin1080mg
Histidin670mg
Alanin1080mg
Asparaginsyre1600mg
Glutaminsyre2360mg
Glycin930mg
Prolin730mg
Serin700mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5018