Grahamsbrød - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Korn og stivelsesprodukter » Brød

Grahamsbrød

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total13.2 %
   Fedt, total7.2 %
   Kulhydrat, total79.6 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1004kJ
Protein, total8.2g
   total-N1.4g
Fedt, total2g
   mættede fedtsyrer0.4g
   monoumætt. fedtsyrer0.3g
   polyumætt. fedtsyrer0.9g
Kulhydrat, total49.3g
   kulhydrat, tilgængelig44g
   tilsat sukker0g
   kostfibre5.3g
Alkohol0g
Aske2.1g
Vand36.9g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.3aTE
   alfa-tokoferol0.3mg
K-vitamin20μg
B1-vitamin, thiamin0.216mg
B2-vitamin, riboflavin0.12mg
Niacin1.67NE
   niacin2.5mg
   tryptofans bidrag1.67mg
B6-vitamin0.155mg
Pantothensyre0.76mg
Biotin6μg
Folat49μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na511mg
Kalium, K198mg
Calcium, Ca49mg
Magnesium, Mg39.2mg
Phosphor, P268mg
Jern, Fe1.65mg
Kobber, Cu0.22mg
Zink, Zn1.25mg
Jod, I2μg
Mangan, Mn1.2mg
Chrom, Cr7.7μg
Selen, Se1.7μg
Nikkel, Ni3.8μg

Kulhydrater
Fructose0.2g
Glucose0.2g
Maltose1.5g
Saccharose0.1g
Sukkerarter, ialt2g
Stivelse36.1g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C16:00.29g
C18:00.097g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70g
C18:1, n-90.29g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-60.772g
C18:3, n-30.097g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.386g
Sum monoumættede0.29g
Sum polyumættede0.869g
Sum n-3 fedtsyrer0.097g
Sum n-6 fedtsyrer0.772g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin340mg
Leucin590mg
Lysin250mg
Methionin130mg
Cystin130mg
Phenylalanin390mg
Tyrosin170mg
Threonin220mg
Tryptofan100mg
Valin420mg
Arginin390mg
Histidin180mg
Alanin310mg
Asparaginsyre490mg
Glutaminsyre2500mg
Glycin350mg
Prolin830mg
Serin420mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0529