Lever, okse, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Indmad

Lever, okse, rå

Bos taurus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total64.4 %
   Fedt, total21.3 %
   Kulhydrat, total14.3 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 8%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi533kJ
Protein, total20.3g
   total-N3.2g
Fedt, total3g
   mættede fedtsyrer1g
   monoumætt. fedtsyrer0.3g
   polyumætt. fedtsyrer1g
Kulhydrat, total4.5g
   kulhydrat, tilgængelig4.5g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.4g
Vand72g

Vitaminer
A-vitamin15579RE
   Retinol15500μg
   ß-caroten951μg
D-vitamin0.13μg
E-vitamin0.42aTE
   alfa-tokoferol0.42mg
K-vitamin104μg
B1-vitamin, thiamin0.17mg
B2-vitamin, riboflavin3mg
Niacin22NE
   niacin17mg
   tryptofans bidrag5mg
B6-vitamin1mg
Pantothensyre7.7mg
Biotin33μg
Folat2300μg
B12-vitamin110μg
C-vitamin23mg

Mineraler
Natrium, Na65mg
Kalium, K300mg
Calcium, Ca4.15mg
Magnesium, Mg21mg
Phosphor, P348mg
Jern, Fe6.05mg
Kobber, Cu6.4mg
Zink, Zn3.7mg
Jod, I4.3μg
Mangan, Mn0.38mg
Chrom, Cr5.1μg
Selen, Se37.4μg
Nikkel, Ni3.48μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse5g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C16:00.211g
C18:00.74g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70g
C18:1, n-90.317g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-60.317g
C18:3, n-30g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30.106g
C22:6, n-30.106g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.951g
Sum monoumættede0.317g
Sum polyumættede0.952g
Sum n-3 fedtsyrer0.212g
Sum n-6 fedtsyrer0.317g

Cholesterol
Cholesterol300mg

Aminosyrer
Isoleucin880mg
Leucin1700mg
Lysin1500mg
Methionin360mg
Cystin160mg
Phenylalanin970mg
Tyrosin680mg
Threonin880mg
Tryptofan300mg
Valin1300mg
Arginin1200mg
Histidin550mg
Alanin1100mg
Asparaginsyre1800mg
Glutaminsyre2300mg
Glycin1100mg
Prolin1000mg
Serin1000mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0145