Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Korn og stivelsesprodukter » Kornsorter

Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå

Triticum aestivum L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total11.7 %
   Fedt, total5.5 %
   Kulhydrat, total82.8 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1503kJ
Protein, total10.8g
   total-N1.9g
Fedt, total2.3g
   mættede fedtsyrer0.3g
   monoumætt. fedtsyrer0.2g
   polyumætt. fedtsyrer1g
Kulhydrat, total76.7g
   kulhydrat, tilgængelig69g
   tilsat sukker0g
   kostfibre7.7g
Alkohol0g
Aske1.1g
Vand9.1g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin1.4aTE
   alfa-tokoferol1.4mg
K-vitamin30μg
B1-vitamin, thiamin0.232mg
B2-vitamin, riboflavin0.115mg
Niacin2NE
   niacin5.11mg
   tryptofans bidrag2mg
B6-vitamin0.355mg
Pantothensyre1.1mg
Biotin1.9μg
Folat21μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na17mg
Kalium, K410mg
Calcium, Ca33.5mg
Magnesium, Mg116mg
Phosphor, P270mg
Jern, Fe2.46mg
Kobber, Cu0.32mg
Zink, Zn2.8mg
Jod, I2.7μg
Mangan, Mn3.6mg
Chrom, Cr1.2μg
Selen, Se4.1μg
Nikkel, Ni29μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Maltose0g
Saccharose0.54g
Sukkerarter, ialt0.54g
Stivelse61.4g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C15:00g
C16:00.283g
C17:00g
C18:00.016g
C20:00.012g
C22:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.007g
C18:1, n-90.235g
C20:1, n-110.005g
C22:1, n-90g
C18:2, n-60.915g
C18:3, n-30.064g
C20:4, n-60.004g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.311g
Sum monoumættede0.248g
Sum polyumættede0.982g
Sum n-3 fedtsyrer0.064g
Sum n-6 fedtsyrer0.919g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin460mg
Leucin820mg
Lysin270mg
Methionin170mg
Cystin190mg
Phenylalanin570mg
Tyrosin250mg
Threonin300mg
Tryptofan120mg
Valin530mg
Arginin420mg
Histidin250mg
Alanin360mg
Asparaginsyre470mg
Glutaminsyre3700mg
Glycin400mg
Prolin1300mg
Serin570mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0594