Blodpølse - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Charcuterivarer

Blodpølse

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total13.3 %
   Fedt, total58 %
   Kulhydrat, total28.7 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1298kJ
Protein, total10.7g
   total-N1.7g
Fedt, total20.8g
   mættede fedtsyrer8.4g
   monoumætt. fedtsyrer9.4g
   polyumætt. fedtsyrer1.3g
Kulhydrat, total23g
   kulhydrat, tilgængelig18g
   tilsat sukker0g
   kostfibre5g
Alkohol0g
Aske1.8g
Vand43.7g

Vitaminer
A-vitamin6RE
   Retinol6μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin1μg
E-vitamin0.15aTE
   alfa-tokoferol0.15mg
B1-vitamin, thiamin0.075mg
B2-vitamin, riboflavin0.035mg
Niacin2.68NE
   niacin1.2mg
   tryptofans bidrag1.48mg
B6-vitamin0.045mg
Pantothensyre0.6mg
Biotin2μg
Folat5μg
B12-vitamin0.32μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na438mg
Kalium, K192mg
Calcium, Ca65mg
Magnesium, Mg20mg
Phosphor, P84mg
Jern, Fe16.2mg
Kobber, Cu0.14mg
Zink, Zn0.6mg
Jod, I2.7μg
Mangan, Mn6.8mg
Chrom, Cr1μg
Selen, Se14μg
Nikkel, Ni1μg

Kulhydrater
C12:00g
C14:00.507g
C16:05.06g
C18:02.72g
C18:2, n-61.21g
C18:3, n-30.117g

Fedtsyresummer
Sum mættede8.43g
Sum monoumættede9.38g
Sum polyumættede1.33g
Sum n-3 fedtsyrer0.117g
Sum n-6 fedtsyrer1.21g
Transfedtsyrer, total0.038g

Cholesterol
Cholesterol68mg

Aminosyrer
Isoleucin260mg
Leucin870mg
Lysin810mg
Methionin130mg
Cystin80mg
Phenylalanin550mg
Tyrosin190mg
Threonin290mg
Tryptofan89mg
Valin700mg
Arginin570mg
Histidin390mg
Alanin740mg
Asparaginsyre910mg
Glutaminsyre1300mg
Glycin990mg
Prolin890mg
Serin460mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0016