Svinekød, nakkekam med svær, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Svinekød, nakkekam med svær, rå

Sus scrofa
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total24.7 %
   Fedt, total75.3 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1113kJ
Protein, total16.5g
   total-N2.6g
Fedt, total22.5g
   mættede fedtsyrer9g
   monoumætt. fedtsyrer10.1g
   polyumætt. fedtsyrer1.7g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.8g
Vand60.6g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.73μg
   D3 cholecalciferol0.18μg
   25-hydroxycholecalciferol0.11μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.53mg
B2-vitamin, riboflavin0.22mg
Niacin5.9NE
   niacin2.9mg
   tryptofans bidrag3mg
B6-vitamin0.27mg
Pantothensyre0.6mg
Biotin2.6μg
Folat1.5μg
B12-vitamin0.65μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na62mg
Kalium, K230mg
Calcium, Ca6mg
Magnesium, Mg16mg
Phosphor, P150mg
Jern, Fe0.89mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.6mg
Jod, I0.9μg
Mangan, Mn0.013mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se8.9μg
Nikkel, Ni2.5μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:00.337g
C15:00g
C16:05.71g
C17:00g
C18:02.91g
C16:1, n-70.716g
C18:1, n-99.23g
C20:1, n-110.148g
C18:2, n-61.53g
C18:3, n-30.126g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede8.95g
Sum monoumættede10.1g
Sum polyumættede1.66g
Sum n-3 fedtsyrer0.126g
Sum n-6 fedtsyrer1.53g
Transfedtsyrer, total0.041g

Cholesterol
Cholesterol66mg

Aminosyrer
Isoleucin790mg
Leucin1200mg
Lysin1500mg
Methionin400mg
Cystin110mg
Phenylalanin610mg
Tyrosin550mg
Threonin690mg
Tryptofan180mg
Valin870mg
Arginin980mg
Histidin610mg
Alanin980mg
Asparaginsyre1500mg
Glutaminsyre2100mg
Glycin850mg
Prolin660mg
Serin630mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0382