Ymer naturel - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Konsummælk og mælkekonserves » Syrnede mælkeprodukter

Ymer naturel

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total34 %
   Fedt, total43.6 %
   Kulhydrat, total22.3 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi301kJ
Protein, total6.1g
   total-N1g
Fedt, total3.5g
   mættede fedtsyrer2.3g
   monoumætt. fedtsyrer0.9g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total4g
   kulhydrat, tilgængelig4g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1g
Vand85.4g

Vitaminer
A-vitamin31.6RE
   Retinol30.3μg
   ß-caroten15μg
D-vitamin0.098μg
   D3 cholecalciferol0.098μg
E-vitamin0.088aTE
   alfa-tokoferol0.088mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.04mg
B2-vitamin, riboflavin0.187mg
Niacin1.58NE
   niacin0.13mg
   tryptofans bidrag1.45mg
B6-vitamin0.052mg
Pantothensyre0.31mg
Biotin1.7μg
Folat29.5μg
B12-vitamin0.69μg
C-vitamin0.5mg

Mineraler
Natrium, Na47.3mg
Kalium, K150mg
Calcium, Ca197mg
Magnesium, Mg14.7mg
Phosphor, P130mg
Jern, Fe0.07mg
Kobber, Cu0.01mg
Zink, Zn0.765mg
Jod, I24.3μg
Chrom, Cr0.052μg
Selen, Se2.61μg
Nikkel, Ni1.75μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose3.37g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt3.41g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00.104g
C6:00.208g
C8:00.104g
C10:00.104g
C12:00.104g
C14:00.312g
C16:00.937g
C18:00.417g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.104g
C18:1, n-90.833g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-60.104g
C18:3, n-30g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede2.29g
Sum monoumættede0.937g
Sum polyumættede0.104g
Sum n-3 fedtsyrer0g
Sum n-6 fedtsyrer0.104g
Transfedtsyrer, total0.149g

Cholesterol
Cholesterol14mg

Aminosyrer
Isoleucin350mg
Leucin610mg
Lysin530mg
Methionin180mg
Cystin13mg
Phenylalanin310mg
Tyrosin320mg
Threonin250mg
Tryptofan87mg
Valin430mg
Arginin220mg
Histidin180mg
Alanin210mg
Asparaginsyre490mg
Glutaminsyre1300mg
Glycin130mg
Prolin640mg
Serin370mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0332