Sardin, i tomat, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter

Sardin, i tomat, konserves

Clupeidae
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total37.9 %
   Fedt, total62.1 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi723kJ
Protein, total16.4g
   total-N2.6g
Fedt, total12g
   mættede fedtsyrer3.5g
   monoumætt. fedtsyrer2.7g
   polyumætt. fedtsyrer4.7g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske3.7g
Vand68.3g

Vitaminer
A-vitamin18RE
   Retinol18μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin12μg
E-vitamin2.3aTE
   alfa-tokoferol2.3mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.03mg
B2-vitamin, riboflavin0.17mg
Niacin5.8NE
   niacin3.3mg
   tryptofans bidrag2.5mg
B6-vitamin0.15mg
Pantothensyre0.7mg
Biotin4μg
Folat16μg
B12-vitamin7.8μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na461mg
Kalium, K376mg
Calcium, Ca400mg
Magnesium, Mg37mg
Phosphor, P350mg
Jern, Fe2.4mg
Kobber, Cu0.24mg
Zink, Zn2.8mg
Jod, I25μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0.5g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.72g
C16:02.28g
C18:00.41g
C20:00.066g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.684g
C18:1, n-91.91g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110.08g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90.069g
C18:2, n-61.45g
C18:3, n-30.247g
C18:4, n-30.177g
C20:5, n-31.02g
C22:5, n-30.139g
C22:6, n-31.64g
Andre fedtsyrer0.199g

Fedtsyresummer
Sum mættede3.48g
Sum monoumættede2.74g
Sum polyumættede4.67g
Sum n-3 fedtsyrer3.22g
Sum n-6 fedtsyrer1.45g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol80mg

Aminosyrer
Isoleucin790mg
Leucin1200mg
Lysin1400mg
Methionin470mg
Cystin71mg
Phenylalanin630mg
Tyrosin630mg
Threonin710mg
Tryptofan150mg
Valin940mg
Arginin920mg
Histidin550mg
Alanin970mg
Asparaginsyre1500mg
Glutaminsyre1900mg
Glycin840mg
Prolin600mg
Serin650mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0241