Mørk chokolade - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Sukker, honning og sukkervarer » Sukkervarer

Mørk chokolade

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total4.3 %
   Fedt, total48.5 %
   Kulhydrat, total47.2 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi2242kJ
Protein, total5.7g
   total-N0.9g
Fedt, total29.1g
   mættede fedtsyrer17.4g
   monoumætt. fedtsyrer9.4g
   polyumætt. fedtsyrer0.9g
Kulhydrat, total63.3g
   kulhydrat, tilgængelig62.4g
   tilsat sukker55.9g
   kostfibre0.9g
Alkohol0g
Aske1.3g
Vand0.7g

Vitaminer
A-vitamin3.08RE
   Retinol0μg
   ß-caroten37μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0aTE
   alfa-tokoferol0mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.075mg
B2-vitamin, riboflavin0.145mg
Niacin1.48NE
   niacin0.6mg
   tryptofans bidrag0.883mg
B6-vitamin0.05mg
Pantothensyre0.19mg
Biotin3μg
Folat7μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na12.8mg
Kalium, K417mg
Calcium, Ca64mg
Magnesium, Mg121mg
Phosphor, P140mg
Jern, Fe2.76mg
Kobber, Cu0.954mg
Zink, Zn2.2mg
Jod, I2.3μg
Mangan, Mn0.78mg
Chrom, Cr6μg
Selen, Se4.5μg
Nikkel, Ni223μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose1.3g
Maltose0g
Saccharose53g
Sukkerarter, ialt54g
Stivelse5.3g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00.139g
C14:00.446g
C15:00g
C16:07.47g
C17:00g
C18:09.17g
C20:00.139g
C22:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70g
C18:1, n-99.36g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C18:2, n-60.919g
C18:3, n-30g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede17.4g
Sum monoumættede9.36g
Sum polyumættede0.919g
Sum n-3 fedtsyrer0g
Sum n-6 fedtsyrer0.919g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol5mg

Aminosyrer
Isoleucin170mg
Leucin270mg
Lysin230mg
Methionin50mg
Cystin44mg
Phenylalanin200mg
Tyrosin74mg
Threonin170mg
Tryptofan53mg
Valin270mg
Arginin230mg
Histidin74mg
Alanin260mg
Asparaginsyre410mg
Glutaminsyre690mg
Glycin180mg
Prolin240mg
Serin230mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0039