Medisterpølse, røget - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Charcuterivarer

Medisterpølse, røget

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total15.9 %
   Fedt, total78.6 %
   Kulhydrat, total5.5 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1181kJ
Protein, total11.3g
   total-N1.8g
Fedt, total25g
   mættede fedtsyrer8.7g
   monoumætt. fedtsyrer11.3g
   polyumætt. fedtsyrer2.5g
Kulhydrat, total3.9g
   kulhydrat, tilgængelig3.6g
   tilsat sukker1.6g
   kostfibre0.3g
Alkohol0g
Aske3g
Vand56.8g

Vitaminer
A-vitamin8.7RE
   Retinol8.7μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.57μg
   D3 cholecalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.114μg
E-vitamin0.59aTE
   alfa-tokoferol0.59mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.349mg
B2-vitamin, riboflavin0.148mg
Niacin4.53NE
   niacin2.7mg
   tryptofans bidrag1.83mg
B6-vitamin0.11mg
Pantothensyre0.57mg
Biotin5.2μg
Folat4.8μg
B12-vitamin0.74μg
C-vitamin32.4mg
   L-ascorbinsyre32.4mg

Mineraler
Natrium, Na1050mg
Kalium, K203mg
Calcium, Ca22.1mg
Magnesium, Mg16.3mg
Phosphor, P224mg
Jern, Fe0.84mg
Kobber, Cu0.06mg
Zink, Zn1.19mg
Jod, I2.1μg
Mangan, Mn0.04mg
Chrom, Cr1.5μg
Selen, Se7.3μg
Nikkel, Ni2.8μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose1.61g
Maltose0g
Saccharose0.02g
Sukkerarter, ialt1.63g
Stivelse2.5g

Fedtsyrer
C10:00g
C12:00g
C14:00.35g
C16:05.5g
C18:02.8g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.67g
C18:1, n-910.4g
C20:1, n-110.197g
C18:2, n-62.26g
C18:3, n-30.224g
C20:4, n-60g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0.62g

Fedtsyresummer
Sum mættede8.65g
Sum monoumættede11.3g
Sum polyumættede2.48g
Sum n-3 fedtsyrer0.224g
Sum n-6 fedtsyrer2.26g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol59mg

Aminosyrer
Isoleucin470mg
Leucin810mg
Lysin890mg
Methionin270mg
Cystin92mg
Phenylalanin420mg
Tyrosin340mg
Threonin450mg
Tryptofan110mg
Valin580mg
Arginin710mg
Histidin310mg
Alanin720mg
Asparaginsyre920mg
Glutaminsyre1500mg
Glycin850mg
Prolin670mg
Serin470mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0293