Rugbrød med fedtrige frø og hele kerner - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Korn og stivelsesprodukter » Brød

Rugbrød med fedtrige frø og hele kerner

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total10.3 %
   Fedt, total19.7 %
   Kulhydrat, total69.9 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi942kJ
Protein, total6.2g
   total-N1.1g
Fedt, total5.3g
   mættede fedtsyrer0.4g
   monoumætt. fedtsyrer1.1g
   polyumætt. fedtsyrer3g
Kulhydrat, total42g
   kulhydrat, tilgængelig33.8g
   tilsat sukker0g
   kostfibre8.2g
Alkohol0g
Aske2.2g
Vand44g

Vitaminer
A-vitamin0RE
D-vitamin0μg
E-vitamin0.2aTE
B1-vitamin, thiamin0.21mg
B2-vitamin, riboflavin0.074mg
Niacin1.27NE
   niacin1.13mg
   tryptofans bidrag1.27mg
B6-vitamin0.161mg
Biotin7.6μg
Folat32μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na509mg
Kalium, K262mg
Calcium, Ca36mg
Magnesium, Mg68mg
Phosphor, P197mg
Jern, Fe1.7mg
Kobber, Cu0.27mg
Zink, Zn1.6mg
Jod, I21μg
Mangan, Mn1.2mg
Chrom, Cr5.7μg
Selen, Se3.7μg
Nikkel, Ni24μg

Kulhydrater
Stivelse29g

Fedtsyrer
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C16:00.413g
C20:00g
C22:00.014g
C16:1, n-70g
C18:1, n-91.1g
C18:1, n-70.041g
C20:1, n-110.003g
C18:2, n-62.23g
C18:3, n-30.788g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.427g
Sum monoumættede1.14g
Sum polyumættede3.01g
Sum n-3 fedtsyrer0.788g
Sum n-6 fedtsyrer2.23g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol0mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1309