Kalkun, kød, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fjerkræ og fjerkræprodukter » Hønsefugle

Kalkun, kød, rå

Meleagris gallopavo
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total81.7 %
   Fedt, total18.3 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 43%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi454kJ
Protein, total21.9g
   total-N3.5g
Fedt, total2.2g
   mættede fedtsyrer0.6g
   monoumætt. fedtsyrer0.6g
   polyumætt. fedtsyrer0.8g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1g
Vand75.5g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.2aTE
   alfa-tokoferol0.2mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.09mg
B2-vitamin, riboflavin0.16mg
Niacin11.6NE
   niacin7.9mg
   tryptofans bidrag3.67mg
B6-vitamin0.46mg
Pantothensyre0.8mg
Biotin2μg
Folat15μg
B12-vitamin2μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na93mg
Kalium, K230mg
Calcium, Ca10mg
Magnesium, Mg21mg
Phosphor, P150mg
Jern, Fe0.77mg
Kobber, Cu0.055mg
Zink, Zn2.6mg
Jod, I1.5μg
Mangan, Mn0.011mg
Chrom, Cr2.5μg
Selen, Se9.9μg
Nikkel, Ni3.1μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C16:00.403g
C17:00.008g
C18:00.202g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70g
C18:1, n-90.605g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-60.605g
C18:3, n-30.101g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.613g
Sum monoumættede0.605g
Sum polyumættede0.806g
Sum n-3 fedtsyrer0.101g
Sum n-6 fedtsyrer0.605g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol64mg

Aminosyrer
Isoleucin980mg
Leucin1500mg
Lysin1900mg
Methionin560mg
Cystin140mg
Phenylalanin810mg
Tyrosin630mg
Threonin880mg
Tryptofan220mg
Valin1200mg
Arginin1300mg
Histidin670mg
Alanin1200mg
Asparaginsyre1900mg
Glutaminsyre2800mg
Glycin1200mg
Prolin950mg
Serin840mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0110