Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Svinekød, mørbradstykke, helt afpudset, råt

Sus scrofa
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total73.5 %
   Fedt, total26.5 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi498kJ
Protein, total21.7g
   total-N3.5g
Fedt, total3.5g
   mættede fedtsyrer1.4g
   monoumætt. fedtsyrer1.6g
   polyumætt. fedtsyrer0.3g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.2g
Vand74.2g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.504μg
   D3 cholecalciferol0.074μg
   25-hydroxycholecalciferol0.086μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin1.09mg
B2-vitamin, riboflavin0.26mg
Niacin7NE
   niacin3mg
   tryptofans bidrag4mg
B6-vitamin0.4mg
Pantothensyre0.6mg
Biotin2.6μg
Folat1.4μg
B12-vitamin0.61μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na62mg
Kalium, K230mg
Calcium, Ca6mg
Magnesium, Mg24.7mg
Phosphor, P155mg
Jern, Fe1.02mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.47mg
Jod, I0.9μg
Mangan, Mn0.014mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se12.1μg
Nikkel, Ni2.5μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:00.053g
C15:00g
C16:00.888g
C17:00g
C18:00.452g
C16:1, n-70.111g
C18:1, n-91.44g
C20:1, n-110.023g
C18:2, n-60.238g
C18:3, n-30.019g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede1.39g
Sum monoumættede1.57g
Sum polyumættede0.257g
Sum n-3 fedtsyrer0.019g
Sum n-6 fedtsyrer0.238g
Transfedtsyrer, total0.006g

Cholesterol
Cholesterol61mg

Aminosyrer
Isoleucin1100mg
Leucin1600mg
Lysin1900mg
Methionin560mg
Cystin150mg
Phenylalanin800mg
Tyrosin730mg
Threonin940mg
Tryptofan240mg
Valin1200mg
Arginin1300mg
Histidin830mg
Alanin1300mg
Asparaginsyre1900mg
Glutaminsyre2900mg
Glycin1000mg
Prolin800mg
Serin870mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0928