Rullepølse - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Charcuterivarer

Rullepølse

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total22.6 %
   Fedt, total76.5 %
   Kulhydrat, total0.9 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1129kJ
Protein, total15.3g
   total-N2.4g
Fedt, total23.2g
   mættede fedtsyrer8.2g
   monoumætt. fedtsyrer10.2g
   polyumætt. fedtsyrer2.5g
Kulhydrat, total0.6g
   kulhydrat, tilgængelig0.6g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske3.9g
Vand56.9g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.555μg
   D3 cholecalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.111μg
E-vitamin0.44aTE
   alfa-tokoferol0.44mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.48mg
B2-vitamin, riboflavin0.115mg
Niacin6.83NE
   niacin4mg
   tryptofans bidrag2.83mg
B6-vitamin0.21mg
Pantothensyre0.41mg
Biotin5.3μg
Folat2.2μg
B12-vitamin0.54μg
C-vitamin23mg
   L-ascorbinsyre23mg

Mineraler
Natrium, Na1350mg
Kalium, K206mg
Calcium, Ca7.04mg
Magnesium, Mg16.2mg
Phosphor, P229mg
Jern, Fe0.88mg
Kobber, Cu0.11mg
Zink, Zn1.59mg
Jod, I2μg
Mangan, Mn0.055mg
Chrom, Cr11μg
Selen, Se8μg
Nikkel, Ni6.9μg

Kulhydrater
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00.29g
C16:05.1g
C17:00.058g
C18:02.8g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.55g
C18:1, n-99.5g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110.193g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-62.11g
C18:3, n-30.206g
C18:4, n-30g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30.023g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede8.25g
Sum monoumættede10.2g
Sum polyumættede2.48g
Sum n-3 fedtsyrer0.229g
Sum n-6 fedtsyrer2.11g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol65mg

Aminosyrer
Isoleucin780mg
Leucin1200mg
Lysin1500mg
Methionin440mg
Cystin140mg
Phenylalanin640mg
Tyrosin590mg
Threonin760mg
Tryptofan170mg
Valin930mg
Arginin1000mg
Histidin470mg
Alanin960mg
Asparaginsyre1500mg
Glutaminsyre2400mg
Glycin810mg
Prolin710mg
Serin710mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0295