Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Svinebryst, stegestykke, uden svær, ca. 2 mm spæk, rå

Sus scrofa
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total20.9 %
   Fedt, total79.1 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1260kJ
Protein, total15.8g
   total-N2.5g
Fedt, total26.8g
   mættede fedtsyrer10.7g
   monoumætt. fedtsyrer12g
   polyumætt. fedtsyrer2g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.7g
Vand57g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.784μg
   D3 cholecalciferol0.204μg
   25-hydroxycholecalciferol0.116μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.48mg
B2-vitamin, riboflavin0.16mg
Niacin5.23NE
   niacin2.4mg
   tryptofans bidrag2.83mg
B6-vitamin0.2mg
Pantothensyre0.6mg
Biotin2.6μg
Folat1.5μg
B12-vitamin0.65μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na57mg
Kalium, K190mg
Calcium, Ca5mg
Magnesium, Mg13mg
Phosphor, P90mg
Jern, Fe0.51mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.6mg
Jod, I0.8μg
Mangan, Mn0.012mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se6.9μg
Nikkel, Ni2.5μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:00.401g
C15:00g
C16:06.8g
C17:00g
C18:03.46g
C16:1, n-70.853g
C18:1, n-911g
C20:1, n-110.176g
C18:2, n-61.83g
C18:3, n-30.151g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede10.7g
Sum monoumættede12g
Sum polyumættede1.98g
Sum n-3 fedtsyrer0.151g
Sum n-6 fedtsyrer1.83g
Transfedtsyrer, total0.049g

Cholesterol
Cholesterol69mg

Aminosyrer
Isoleucin760mg
Leucin1100mg
Lysin1400mg
Methionin380mg
Cystin100mg
Phenylalanin580mg
Tyrosin530mg
Threonin660mg
Tryptofan170mg
Valin830mg
Arginin940mg
Histidin580mg
Alanin940mg
Asparaginsyre1400mg
Glutaminsyre2000mg
Glycin810mg
Prolin630mg
Serin610mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0929