Yoghurt med appelsinsaft - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Konsummælk og mælkekonserves » Syrnede mælkeprodukter

Yoghurt med appelsinsaft

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total15.1 %
   Fedt, total32.7 %
   Kulhydrat, total52.3 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi376kJ
Protein, total3.4g
   total-N0.5g
Fedt, total3.3g
   mættede fedtsyrer2.1g
   monoumætt. fedtsyrer0.9g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total11.8g
   kulhydrat, tilgængelig11.3g
   tilsat sukker5.9g
   kostfibre0.5g
Alkohol0g
Aske1g
Vand80.1g

Vitaminer
A-vitamin29.3RE
   Retinol28.1μg
   ß-caroten14.5μg
D-vitamin0.093μg
   D3 cholecalciferol0.093μg
E-vitamin0.084aTE
   alfa-tokoferol0.084mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.044mg
B2-vitamin, riboflavin0.162mg
Niacin0.932NE
   niacin0.165mg
   tryptofans bidrag0.767mg
B6-vitamin0.048mg
Pantothensyre0.31mg
Biotin3.5μg
Folat23μg
B12-vitamin0.12μg
C-vitamin1.7mg

Mineraler
Natrium, Na41mg
Kalium, K165mg
Calcium, Ca116mg
Magnesium, Mg12.5mg
Phosphor, P88mg
Jern, Fe0.085mg
Kobber, Cu0.01mg
Zink, Zn0.469mg
Jod, I24.3μg
Mangan, Mn0.01mg
Chrom, Cr0.052μg
Selen, Se1.3μg
Nikkel, Ni2.1μg

Kulhydrater
Fructose0.88g
Glucose0.83g
Lactose2.52g
Maltose0g
Saccharose5.93g
Sukkerarter, ialt11.1g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00.112g
C6:00.072g
C8:00.047g
C10:00.103g
C12:00.128g
C14:00.365g
C16:00.976g
C18:00.334g
C14:1, n-50.047g
C16:1, n-70.072g
C18:1, n-90.733g
C20:1, n-110.037g
C18:2, n-60.069g
C18:3, n-30.025g

Fedtsyresummer
Sum mættede2.14g
Sum monoumættede0.889g
Sum polyumættede0.094g
Sum n-3 fedtsyrer0.025g
Sum n-6 fedtsyrer0.069g
Transfedtsyrer, total0.143g

Cholesterol
Cholesterol13mg

Aminosyrer
Isoleucin180mg
Leucin330mg
Lysin300mg
Methionin85mg
Cystin22mg
Phenylalanin150mg
Tyrosin160mg
Threonin140mg
Tryptofan46mg
Valin230mg
Arginin120mg
Histidin91mg
Alanin110mg
Asparaginsyre300mg
Glutaminsyre660mg
Glycin69mg
Prolin320mg
Serin190mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0745