Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Skinkemignon, lårtunge, helt afpudset, rå

Sus scrofa
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total67.9 %
   Fedt, total32.1 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi494kJ
Protein, total19.9g
   total-N3.2g
Fedt, total4.2g
   mættede fedtsyrer1.7g
   monoumætt. fedtsyrer1.9g
   polyumætt. fedtsyrer0.3g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.9g
Vand75.3g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
D-vitamin0.513μg
   D3 cholecalciferol0.078μg
   25-hydroxycholecalciferol0.087μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.81mg
B2-vitamin, riboflavin0.21mg
Niacin6.97NE
   niacin3.3mg
   tryptofans bidrag3.67mg
B6-vitamin0.31mg
Pantothensyre0.6mg
Biotin2.6μg
Folat1.5μg
B12-vitamin0.65μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na66mg
Kalium, K280mg
Calcium, Ca6mg
Magnesium, Mg18mg
Phosphor, P175mg
Jern, Fe0.66mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.6mg
Jod, I1μg
Mangan, Mn0.014mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se6.9μg
Nikkel, Ni2.5μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:00.063g
C15:00g
C16:01.07g
C17:00g
C18:00.543g
C16:1, n-70.133g
C18:1, n-91.72g
C20:1, n-110.027g
C18:2, n-60.286g
C18:3, n-30.023g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede1.67g
Sum monoumættede1.88g
Sum polyumættede0.309g
Sum n-3 fedtsyrer0.023g
Sum n-6 fedtsyrer0.286g
Transfedtsyrer, total0.008g

Cholesterol
Cholesterol57mg

Aminosyrer
Isoleucin990mg
Leucin1500mg
Lysin1800mg
Methionin510mg
Cystin130mg
Phenylalanin730mg
Tyrosin670mg
Threonin860mg
Tryptofan220mg
Valin1100mg
Arginin1200mg
Histidin760mg
Alanin1100mg
Asparaginsyre1800mg
Glutaminsyre2600mg
Glycin920mg
Prolin730mg
Serin800mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0921