Kefir - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Konsummælk og mælkekonserves » Syrnede mælkeprodukter

Kefir

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total21.8 %
   Fedt, total50.1 %
   Kulhydrat, total28 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi269kJ
Protein, total3.5g
   total-N0.5g
Fedt, total3.6g
   mættede fedtsyrer2.3g
   monoumætt. fedtsyrer1g
   polyumætt. fedtsyrer0.1g
Kulhydrat, total4.5g
   kulhydrat, tilgængelig4.5g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.8g
Vand87.6g

Vitaminer
A-vitamin31.9RE
   Retinol30.6μg
   ß-caroten15.8μg
D-vitamin0.101μg
   D3 cholecalciferol0.101μg
E-vitamin0.092aTE
   alfa-tokoferol0.092mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.045mg
B2-vitamin, riboflavin0.203mg
Niacin0.87NE
   niacin0.087mg
   tryptofans bidrag0.783mg
B6-vitamin0.038mg
Pantothensyre0.31mg
Biotin3.5μg
Folat21μg
B12-vitamin0.18μg
C-vitamin0.3mg

Mineraler
Natrium, Na49mg
Kalium, K155mg
Calcium, Ca127mg
Magnesium, Mg12.7mg
Phosphor, P95mg
Jern, Fe0.05mg
Kobber, Cu0.01mg
Zink, Zn0.44mg
Jod, I24.3μg
Mangan, Mn0.009mg
Chrom, Cr0.052μg
Selen, Se1.3μg
Nikkel, Ni2μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose3.78g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt3.84g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00.122g
C6:00.078g
C8:00.051g
C10:00.112g
C12:00.139g
C14:00.398g
C16:01.07g
C18:00.364g
C14:1, n-50.051g
C16:1, n-70.078g
C18:1, n-90.799g
C20:1, n-110.041g
C18:2, n-60.075g
C18:3, n-30.027g

Fedtsyresummer
Sum mættede2.33g
Sum monoumættede0.969g
Sum polyumættede0.102g
Sum n-3 fedtsyrer0.027g
Sum n-6 fedtsyrer0.075g
Transfedtsyrer, total0.156g

Cholesterol
Cholesterol14mg

Aminosyrer
Isoleucin190mg
Leucin340mg
Lysin300mg
Methionin88mg
Cystin21mg
Phenylalanin170mg
Tyrosin170mg
Threonin140mg
Tryptofan47mg
Valin240mg
Arginin120mg
Histidin93mg
Alanin120mg
Asparaginsyre280mg
Glutaminsyre660mg
Glycin77mg
Prolin330mg
Serin190mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0748